Skift standard alarmer for fødselsdage og begivenheder i iOS

Hvis du glemmer en fødselsdag eller en vigtig begivenhed, føles det aldrig godt, og hvis du har en vane med enten helt at glemme datoer eller ikke huske, før det er for sent, kan du justere indstillingerne for standard varslingstider i iOS for bedre at svare til dine behov og niveau af glemsomhed . Du har måske bemærket, at iOS ikke har nogen standardvarslingstid for begivenheder og fødselsdage, men gennem en indstilling ændres og giver dig selv en af ​​fire muligheder: en advarsel på begivenhedens dag kl. 9.00, en advarsel om dagen før arrangementet, to dage før arrangementet eller en uge før.

For begivenheder og helgedagshændelser kan det være, at standardvarslingstiden varierer, men for fødselsdage er der især en advarsel om morgenen kl. 9.00, da det kan tjene som en påmindelse om dagen, så du enten kan sende nogen en SMS, e-mail eller telefonopkald tidligere.

Sådan tilpasser du disse standardvarslingstider, så de passer bedre til dine behov:

  • Åbn indstillinger og gå til "Mail, Contacts, Calendars" og rul til bunden
  • Under "Kalendere" tryk på "Standard Alert Times"
  • Tryk på begivenhedstypen for at ændre standardtiden for, og vælg derefter den ønskede standardtid for alarmen på næste skærmbillede

Individuelle valg vil afvige, men et rimeligt sæt, som jeg gik med, ligner følgende:

  • Indstil fødselsdage til "På begivenhedens dag (9:00)"
  • Indstil begivenheder til "På begivenhedens dag (9 AM)"
  • Indstil All-Day Events til "1 dag før (9 AM)"

Begivenheder og Heldagshændelser er de, der oprettes via Siri og Kalendere-appen, og fødselsdage kan enten indstilles eller oprettes via Siri og kalendere, eller indstilles individuelt pr. Kontakt gennem Applikations-appen ved at redigere ethvert eksisterende individ, vælge "Tilføj felt", så tilføjer "Fødselsdag" og indstiller den relevante dato.

Hvis du antager, at du bruger iCloud til at synkronisere kalenderoplysninger, svarer alle ændringer, der er foretaget, til din anden iOS- og OS X-hardware til advarslerne (dog ændres ikke indstillingerne), hvilket hjælper med at sikre, at du aldrig glemmer en vigtig begivenhed, fødselsdag, eller møde igen.