iPhone Mini til at bruge iPhone 4-skærmen?

Ryger om en iPhone Mini er summende sammen med et ton af kommentarer på den mulige enhed. I verden af ​​pundits og Apple kritikere vil du høre både ros af ideen og tonsvis af klager om hvorfor det ikke burde laves.

Den mest fremtrædende klage er, at en iPhone Mini / iPhone Nano skærm ville være for lille til at være brugbar, og at ved at oprette en anden iPhone-skærmopløsning ville Apple yderligere komplicere UI-udvikling for hele iOS-platformen. Hvis du lytter til Apple-kritikerne, ville det på en eller anden måde føre til en fragmentering af Android-stilen i IOS-verdenen.

Jeg tror ikke det vil ske selvom, og her er hvorfor ... Jeg tror, ​​at en iPhone Mini vil bruge en skærm, der ligner meget, hvis den ikke er identisk med den nuværende iPhone 4. Lad os gennemgå iPhone Mini-rapporterne, og vi kan se beviser, der tyder på, at dette er sagen.

Her er et citat fra Bloomberg (vægt min) og siger, at Apple vil bruge dele fra den eksisterende iPhone 4:

Apple ville sælge det til en lav pris, hovedsagelig fordi smartphone vil bruge en processor, display og andre komponenter, der ligner dem, der anvendes i den nuværende model, snarere end dybere og mere avancerede dele, der vil være i den næste iPhone, sagde personen. Komponentpriserne falder typisk over tid.

Og her er et citat fra Wall Street Journal, der citerer kant-til-kant-skærmen:

Den person, der så prototypen af ​​den nye iPhone, sagde enheden var signifikant lettere end iPhone 4 og havde en kant til kant skærm, som kunne manipuleres ved berøring

"Edge-to-edge" til mig betyder en mindre grænse og ingen home-knap, jeg tror ikke, vi får se en skærm, der bogstaveligt talt rører ved alle telefonkanterne.

Endelig er der et citat fra den velforbundne John Gruber, som synes at være enig med dette punkt:

Hvad angår den mindre iPhone tvivler jeg på, at skærmen vil være meget mindre end 3, 5 inches diagonalt (hvis i det hele taget). Jeg gætter det er bare tyndere og med en mindre hane og pande . ... Det er uklart hvad "halv størrelse" betyder, men det betyder bestemt ikke en 1, 75 tommer diagonal skærm.

Gruber rammer sandsynligvis neglen på hovedet med dette, at iPhone Mini simpelthen vil have en mindre hane og pande. I mockupen smed jeg sammen ovenfor, iPhone Mini har samme størrelse skærm som iPhone 4, men alt andet er mindre. Sådan får du en enhed, der er 'halv størrelse' og væsentligt lettere, uden at skabe en anden opløsning for app-udviklere at kæmpe med.

Så alligevel er det kun spekulation kombineret med Photoshop, men jeg tror, ​​det er helt muligt, at iPhone Mini, hvis den frigives, vil bruge de samme skærmdimensioner og opløsning som den eksisterende iPhone 4-model. Som Bloomberg siger, falder komponentpriserne over tid, så at producere skærmen skal blive billigere for Apple. IPhone 4 skærmen er fantastisk og stadig en af ​​de bedste på markedet, hvorfor ikke rul det ind i en ny model iPhone?

Nu er det simpelthen ikke sandt, hvad angår dykning af hjemme-knappen, som nogle mennesker hævder at være umulige fra et brugbarhedsmæssigt synspunkt, som det fremgår af den nuværende iPod Nano:

Du kunne også beskrive iPod Nano som at have en kant til kant skærm, kunne du ikke? Hvorfor ville ikke iPhone Mini tage designstik fra iPod Nano, mens du behøver dele fra iPhone 4? Og da tager dette et skridt videre, hvorfor skal ikke iPhone 5 og selv iPad 2 gøre det også?

Bare lidt mad til tanker.