Har en iPad brug for ridser?

Jeg har for nylig givet min iPad en ret alvorlig ridse gør noget, jeg har gjort hundredvis af gange - glide enheden over et træbord. Jeg er ikke sikker på præcis hvad der forårsagede det, men overfladen af ​​bordet havde sandsynligvis en lille smule sand eller snavs på den, og glidebevægelsen tillod det at kaste en 3 "mar i den ellers uberørte iPad 3 bag shell. Dette fik mig til at tænke på ridser til iOS-enheder generelt, og hvem har brug for beskyttelse og hvem der ikke gør det.

Hvem har brug for ridse beskyttelse:

  • Du vil beholde Apple hardware i uberørt stand
  • Du har til hensigt at sælge iPad, iPhone, MacBook, inden for et år eller to for at holde den nyeste og bedste opgraderingscyklus og ønsker maksimal videresalgsværdi
  • Du vil have beskyttelse mod slitage uden et stort tilfælde

Hvem har ikke brug for ridserbeskyttelse:

  • Ridser, scuffs og slitage gør ikke dig i stand
  • Du har ingen interesse i at vedligeholde hardware i uberørt stand
  • Du vil ikke sælge produktet, og hvis du er ligeglad med maksimal videresalgsværdi
  • Du har allerede et godt beskyttende tilfælde til enheden

Hvilken lejr tilhører du? Kun du vil vide, men i eftertid ønsker jeg, at jeg havde lagt et bageste beskytter på iPad, fordi jeg er en af ​​de mennesker, der er tvivlsomme om at holde deres hardware i uberørt form. For sent nu, men måske vælger jeg en op til skærmen for at være sikker.

For nogle generelle anbefalinger plejede jeg at have et ZAGG-skjold på en iPhone 3GS, og det var ekstremt effektivt, så de generelt fik min nøgle til godkendelse (på et sidenote var de gamle plastik-cases i iPhone 3G / 3GS faktisk lettere at vedligeholde, fordi du kunne buff ud ridserne med tandpasta), selv om jeg ikke har nogen direkte erfaring med deres produkter til iPad og anden aluminium Apple hardware.

Hvis du er i lejren, der ønsker at bruge en ridse beskyttende film, ZAGG invisibleSHIELD og Bodyguardz linje er populære og velrenommerede produkter, som begge kan købes med en god rabat fra Amazon.