Mac OS X Installer diske og fremtiden: Installation af Mac OS X med App Store og USB

Mac OS X bliver 10 i dag, og efter at jeg har set ovenstående billede på Twitter, måtte jeg tænke, at dette kan være det sidste, vi ser på den traditionelle Mac OS X-installationsdisk. Med bedre metoder til installation på plads, hvad er det med Apple, der udskriver flere dvd'er, bedre kendt som plastkystere?

Vælg en: Mac App Store eller USB-nøgle
Jeg ville ikke blive overrasket, om fremtidige versioner af Mac OS, der starter med Mac OS X 10.7 Lion, kommer udelukkende i to installationsmetoder: Digital distribution via Mac App Store, som når du installerer Lion Dev Preview og en USB-nøgle som hvad leveres med den nye MacBook Air.

Faster & Fool Proof Installations
Har installeret Lion sammen med Snow Leopard, har jeg brugt både Mac App Store og MacBook Air USB Keys til at installere Mac OS X. Gæt hvad? Det er ikke kun nemmere end at bruge en dvd, men det er hurtigere. Jeg lavede en frisk geninstallation af Snow Leopard på min luft ved hjælp af den medfølgende USB-nøgle, og hele processen fra start til slut tog måske 20 minutter, hvordan kan du slå den hastighed?

Hvis du er den gennemsnitlige bruger og tilsluttet til internettet, bruger du Mac App Store, det er alt for let at ikke. Hvis du skal udføre en fysisk installation og bruge et opstartsdrev, bruger du en USB-nøgle. Installation ved hjælp af en hvilken som helst metode er så simpelt og så hurtigt, hvad er meningen med dvd-installatører længere? Se på størrelsen af ​​denne USB-nøgle:

Det er hurtigere at bruge, ikke så skrøbeligt og helt bootbart. Hvorfor vil du ikke bruge det som en installationsmetode?

Farvel til cd'en og dvd'en
Fordelene ved dykning af cd / dvd-installationsprogrammet opvejer uanset ulemper, som jeg ikke engang kan tænke på. Folk har forudset nedlæggelsen af ​​cd'en i et stykke tid nu, og Apple har fjernet softwaresoftware i deres butikker til fordel for Mac App Store. Jeg synes, det er endelig her, disken er død, i det mindste som en måde at installere software og systemopdateringer på.

RIP CD'er, du har været sjov.

PS: Du laver stadig god drinkunderkøber.

[Billeder via AppleSpotlight og Cnet]