Sådan downloades DVD-film til et Flash-drev

Elementer, du har brug for

  • DVD

  • DVD-ROM

  • Flash-drev eller en anden bærbar lagerenhed

  • DVD-afspiller software

Kopiering af dvd'er til et flashdrev er blevet hurtigere og mere tilgængeligt for den gennemsnitlige computerbruger i det sidste årti. Så billig og så mange som disse teknologier er uden en solid forståelse af processen, kan DVD-kopiering være både frustrerende og tidskrævende. Kend processen, og du vil se film på dit flashdrev hurtigt og effektivt.

Vælg en passende lagerenhed. Flash-drev har mange niveauer af lagerkapacitet, fra et par hundrede megabyte til flere gigabyte. Husk, videofiler er store. En gennemsnitlig DVD-film kan rumme lidt mere end 7 GB data, så selvom du komprimerer videoen, vil du stadig have et drev, der er stort nok til at rumme det ønskede antal DVD-filer.

Find dine DVD-filer. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du indsætte DVD'en i dit DVD-ROM-drev og åbne DVD-indholdet via Denne computer, Macintosh HD eller ved at dobbeltklikke på DVD-ikonet, når det vises på skrivebordet. Der skal være en eller to mapper mærket VIDEO_TS, AUDIO_TS eller noget lignende.

Kopier DVD'ens filer. Opret en ny mappe på dit flashdrev, der identificerer filmen eller indholdet på DVD'en ved hjælp af indstillingen "Ny mappe" på din diskmenu. Fremhæv indholdet af DVD'en, og træk filerne til mappen på dit flashdrev, eller højreklik på de fremhævede filer, og vælg Kopi. Gå tilbage til mappen med flashdrev, højreklik igen og vælg "Sæt ind". Afhængigt af dit dvd-drevs hastighed kan kopiering af filerne tage alt fra et par minutter til et par timer, så planlæg dig.

Bevis filerne. Når kopieringen er afsluttet, skal du sørge for, at alle dine overførte filer kan afspilles. Åbn ethvert DVD-afspillerprogram på din computer, vælg "Filer> Åbn> DVD-medier" (eller DVD-fil), og vælg DVD-mappen på dit flashdrev. Hvis det ikke afspilles, skal du kopiere filerne igen og prøve igen. Begynd ikke at kopiere en anden DVD, før du har bekræftet, at dine filer kan afspilles.

Advarsler

Kopiering af DVD'er er et lovligt gråt område, så kopier aldrig en DVD, du ikke ejer.