Lær iPhone AutoCorrectér nye ord ved gentagelse

Hvis du er irriteret iPhone autocorrect ordbog stadig ikke kender et ord du bruger konstant, eller du er konstant foreslog det forkerte ord (hvad duck?), Kan du nemt lære iOS autocorrect nye ord ved at gentage dem et par gange i en app som Notes. Processen er ret simpel, og det virker universelt for alle iOS-enheder, og selv om du kan gøre denne proces i næsten enhver Apple-app, er det måske nemmest i den ovennævnte Notes-applikation.

Her er alt hvad du skal gøre for at tvinge til at autokorrekt et nyt ord :

  • Launch Notes app og opret en ny blank note
  • Indtast det nye ord, du vil have autokorrektur til at lære igen og igen

Denne proces af ordrepetition ser godt ud, gentagne gange, ligesom følgende:

Yup, gentagelse er en af ​​måderne at få iOS autocorrect dictionary til at genkende et ord, som det mener er ikke et ord, som et ord. Typisk ved ca. 5. eller 6. gang i træk er der skrevet et nyt ord, du begynder at få det ord, der er foreslået ved autokorrektion.

Gem noget fremtidigt besvær ved at gentage som nødvendigt for andre ord, gadenavne, unikke navne eller stavemåder, akronymer eller hvad du ellers vil foreslå, mens du skriver. Det er nyttigt at gøre dette på forhånd for ord, der løbende er slået op eller autokorrigeret, når de ikke skal være.

Bare rolig, hvis du beslutter dig for at ændre dit sind senere, eller hvis tingene er helt rodede, fordi du altid kan nulstille autocorrect ordlisten og starte på ny.

Slutresultatet? Dine ord (er) vil nu blive undervist, og autokorrektion skal stoppe ukorrekt 'korrigere' dem med det ord, du ikke vil have.

Det virker det samme på iPhone, iPod touch og iPad og på alle versioner af iOS, fra iOS 5, 6 og ja, iOS 8 og 7. Det er værd at nævne, at de nyeste versioner af iOS også understøtter en anden metode til at træne autokorrektur til stop med at rette visse ord indirekte ved at bruge Søg og Safari, det er et praktisk tip, der er et ord, der læses for dem med de nyeste iOS-versioner. Bemærk forskellen, dog: Gentagelsestrikken lærer et nyt ord, mens søgetricet blot stopper korrektionen af ​​et givet ord.