Sådan finder du ud af et mobilnummers ID

Det er ikke særlig let at spore et mobilnummers id, da mobiltelefonnumre ikke er anført i telefonbøger. Der er flere virksomheder på Internettet, der giver dig mulighed for at spore unoterede ejere af mobiltelefonnumre. De fleste af disse virksomheder opkræver dog et mindre gebyr for sporet. Bortset fra det kan du også prøve at køre en søgning på Internettet. Du kan bare være heldig nok til at finde de oplysninger, du leder efter.

Trin 1

Besøg et websted, der muliggør opslag på omvendt mobiltelefonnummer. Som nævnt ovenfor er disse normalt betalte websteder, så vær forberedt på at betale et sted mellem $ 0,99 og $ 5 fra 2010. Hvis webstedsdatabasen indeholder posten, beder den dig om betaling og viser dig navnet på nummerets ejer, operatøren , gennemsnitlig indkomst, gennemsnitlig boligværdi og andre detaljer.

Trin 2

Søg efter mobiltelefonnummeret på en søgemaskine. Brug formatet 555-555-5555. Der er en chance for, at personen kan have sendt sit mobiltelefonnummer på et websted, en internetannonce, et forum eller en blog. I så fald viser søgemaskinen dig de sider, der indeholder nummeret. Derefter kan du besøge disse sider og prøve at finde personens navn.

Se efter personens nummer på et socialt netværkswebsted. Folk lister ofte deres kontaktnumre på deres profilsider og holder dem tilgængelige for offentligheden. I så fald vil personens profil være synlig for dig, og du vil kunne finde ud af, hvis nummer det er.