Ignorerer Indbygget Trackpad-indgang, når du bruger ekstern mus med MacBook

Den indbyggede trackpad på MacBook Pro og MacBook fungerer som den primære indgangsmetode til Apple-bærbare computere, men hvis du primært bruger en ekstern mus eller ekstern styreflade, kan du lejlighedsvist finde den indbyggede trackpad modtager input, du vil hellere ignorere Mac'en . Med en simpel indstillingsjustering kan du gøre det nøjagtigt, idet du ignorerer input fra den interne indbyggede trackpad, når en ekstern mus eller trackpad er forbundet til Mac'en.

Deaktiver indbygget styrefladebane, når ekstern mus / trackpad tilsluttet til MacBook

Dette gælder for enhver MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro. Mac'er uden indbygget trackpad har ikke denne funktion.

  1. Fra menuen  Apple skal du gå til "Systemindstillinger" og derefter vælge "Tilgængelighed"
  2. Vælg "Mouse & Trackpad" fra afsnittet Interaktion til venstre
  3. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Ignorer indbygget trackpad, når musen eller den trådløse trackpad er til stede"
  4. Luk ud af Systemindstillinger

Ændringer træder i kraft med det samme. En ekstern tilsluttet mus, uanset om den via Bluetooth eller USB nu vil få den interne styreflade på MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro ignoreret, mens de eksterne enheder er i brug og tilsluttet.

Dette kan være en god funktion for mange brugere til en række brugere, men især for Mac-ejere, der ikke bruger den interne styreflade, når en ekstern enhed alligevel er tilsluttet. Eller måske kaster din kat eller abe ofte rundt på dit skrivebord og poter på din pegefelt, det ville ignorere det, så længe en ekstern pegeenhed er fastgjort og i brug.

Bortset fra de indlysende anvendelser af dette som en funktion, kan det også nogle gange fungere som et rimeligt fejlfindingstrick, hvis du opdager, at du ofte ikke kan klikke på grund af forstyrrelser mellem to forskellige inputenheder, eller du oplever anden underlig markør og klikker aktivitet og mus adfærd.

Hvis du har aktiveret denne funktion og finder det ikke nyttigt, skal du bare deaktivere den igen via de samme indstillinger ved at fjerne markeringen i indstillingen "Ignorer indbygget trackpad". På samme måde, hvis du finder ud af, at din interne styreflade ikke virker tilsyneladende ud af det blå, mens du har en ekstern mus eller trackpad forbundet til Mac, skal du kontrollere, om denne indstilling er tilgængelig, det er nok grunden til det.