Gem billeder automatisk fra Facebook Messenger

Hvis du er en ivrig Facebook Messenger-bruger, der sender mange billeder frem og tilbage, kan du sætte pris på at have appen automatisk gemme disse billeder og billeder direkte til din iPhone uden at skulle manuelt gøre det selv. Ved hjælp af en simpel indstillingsknap kan du gøre præcis det.


For dette trick til at arbejde har Facebook Messenger-appen brug for adgang til kamerarullet og iPhone Photos-appen, ellers kan funktionen ikke aktiveres, da den ikke har adgang til at gemme billeder til appen Fotos.

Sådan gemmes billeder automatisk fra Facebook Messenger til iPhone

Dette vil holde en kopi af alle Facebook Messenger-billeder lokalt på iPhone. Funktionen fungerer også på Android, men vi fokuserer naturligvis på iOS her.

  1. Åbn Facebook Messenger, og klik derefter på ikonet Indstillinger gear
  2. Rul ned i Indstillinger for at finde "Gem fotos til kamerarulle" og drej kontakten til ON-positionen

Hvis du skifter denne indstilling, gemmes alle billeder fra alle samtaler i Facebook Messenger automatisk. Du kan bekræfte, at det virker ved at vende tilbage til Facebook Messenger-appen og få nogen til at sende dig et billede, og det vises derefter automatisk i din Photos app-kamerarulle.

Dette forhindrer dig i at gemme billeder fra Facebook manuelt ved hjælp af tryk og hold-tricket, som fungerer det samme i Facebook-appen som Facebook Messenger.

Hvis du vil stoppe denne adfærd, skal du blot vende tilbage til indstillingerne for Facebook Messenger og skifte "Save Photos to Camera Roll" til OFF-positionen.