Sådan ændres størrelsen på et foto til udskrivning

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Microsoft Picture Manager-software

  • Billedfiler, der skal ændres

Det kan være meget let at ændre størrelsen på billeder, hvis du har de rigtige værktøjer til at hjælpe dig. Et af de nemmeste programmer, der kan bruges til billedstørrelse, er Microsoft Picture Manager. Sådan ændres størrelsen på fotografier til udskrivning.

Åbn mappen, hvor de billeder, der har behov for at ændre størrelse, er placeret. Når det er åbent, skal du finde et billede, du vil ændre størrelsen på, højreklikke på billedet og derefter vælge "åbn med" og "vælg standardprogram." Du skal gøre dette, hvis Picture Manager ikke er din standard billededitor.

Et "åbent med" -vindue åbnes, og du skal vælge Picture Manager. Hvis du vil bruge Picture Manager til al din redigering, og sørg for at markere afkrydsningsfeltet "Brug altid det valgte program til at åbne denne slags fil". Klik på "OK", når du er færdig.

Et separat vindue til Microsoft Picture Manager åbnes, hvor dit valgte foto vises på siden. For at ændre størrelsen på billedet skal du klikke på "Billede" på værktøjslinjen og derefter vælge "Tilpas størrelse". Dette åbner dine størrelsesindstillinger.

I "Resize Settings" har du fire muligheder for at redigere størrelsen på dit billede. "Originalstørrelse" er netop det, den originale billedstørrelse; "Foruddefineret bredde x højde" giver dig mulighed for at vælge en af ​​seks forudindstillede størrelser; "Brugerdefineret bredde x højde" giver dig mulighed for at indtaste de ønskede dimensioner; og "Procent af originalbredde x højde" giver dig mulighed for at ændre det procentvise beløb.

De bedste muligheder er enten den foruddefinerede indstilling eller den brugerdefinerede indstilling. Du kan vælge en af ​​dem og lege med det, indtil du får den ønskede størrelse. Husk bare ikke at gemme billedet, før du har dimensioneret korrekt.

Tips

Når du har ændret størrelsen på billedet, med Picture Manager, kan du også justere farve, lysstyrke og andre funktioner inden udskrivning.