Sådan slettes en historikliste i Remote Desktop

Microsoft Remote Desktop Connection-værktøjet giver brugere mulighed for at få fjernadgang til et andet computersystem, forudsat at det er konfigureret korrekt til Remote Desktop Connection. Hver gang Remote Desktop-programmet bruges til at oprette forbindelse til en anden computer, gemmer Windows en liste over hver forbindelse i historiklisten. Rydning af historiklisten indebærer lidt arbejde, især med Windows-registreringsdatabasen. Dette gælder for Microsoft Remote Desktop Connection Client til Windows version 1.0 til Microsoft Windows XP Professional.

Trin 1

Åbn mappen Mine dokumenter. Klik på "Værktøjer" og derefter "Mappeindstillinger." Klik på fanen "Vis" og rul ned for at finde den mulighed, der siger "Vis skjulte filer og mapper." Marker dette felt for at aktivere visning af skjulte filer og mapper, og klik på "OK".

Trin 2

Naviger tilbage til mappen Mine dokumenter, og slet filen med navnet Default.rdp. Dette er en fil oprettet af Remote Desktop, der gemmer forskellige programoplysninger.

Trin 3

Klik på menuen "Start", og vælg "Kør".

Trin 4

Skriv "Regedit" i feltet Kør, og klik på "OK" for at åbne Windows Registreringseditor.

Trin 5

Klik på plusikonet ud for mappen "HKEY_CURRENT_USER" for at udvide mappen, og klik derefter på "Software".

Trin 6

Udvid "Microsoft" -mappen og derefter "Terminal Server Client".

Klik på "Standard". Historiklisteposterne vises i højre vindue. Højreklik på hvert historikelement, og klik på "Slet" for at slette posterne.