Sådan eksporteres Notes som PDF på Mac

Notes-appen til Mac er et godt sted at notere noter, lister, opgaver, informationer, URL og links, som du ikke ønsker at bogmærke, samle samlinger af billeder og andre oplysninger, adgangskodebeskyttede noter og meget mere. Og takket være iCloud Notes kan du også automatisk have disse noter synkroniseret med andre Mac'er og til / fra iOS-enheder som din iPhone og iPad.

Men hvad nu hvis du vil gemme en note som en separat fil eller dele en note med nogen uden for Apple-økosystemet? Hvad hvis du vil gemme eller eksportere en note som en PDF-fil, så at noterne hele indholdet bevares, ligesom de blev opretholdt i Notes-appen?

Heldigvis kan du nemt eksportere enhver note fra Notes-appen som en PDF-fil, som derefter kan gemmes, sendes, deles eller gemmes, næsten overalt.

Sådan gemmes Notes som PDF på Mac

Har du en note eller flere, som du vil eksportere fra Notes-appen og gemme som PDF-filer? Sådan får du jobbet ud på en Mac:

  1. Åbn appen "Notes" i Mac OS, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Naviger til den note, du vil eksportere og gem som PDF, og vælg den så den er den aktive note (du kan også dobbeltklikke for at åbne noten i et nyt vindue)
  3. Træk menuen 'Fil' ned og vælg 'Eksporter som PDF'
  4. Giv notatfilen et navn og vælg den gemte destination, og klik derefter på "Gem"

Det er så simpelt, at noten gemmes som en PDF-fil, og enhver stil eller indhold i noten vil blive bevaret i det resulterende PDF-dokument.

Hvis det ønskes, kan du bekræfte, at noten er korrekt gemt som en PDF ved at finde den eksporterede PDF-fil i Finder i Mac OS, og derefter bruge Quick Look for at se på det eller åbne det i Preview eller en anden PDF-læseren app på Mac .

Brug af Notes-appens indbyggede Eksporter som PDF-tilgang er nemmere og hurtigere end at bruge Print til PDF, selvom du udskriver notatet som PDF, fungerer det lige så godt og resulterer i stort set det samme.