Sådan får du en kanalvejledning til DIRECTV

DirecTV giver kunder hundreder af kanaler og programmer at vælge imellem. Den digitale satellittjeneste har officielt over 200 forskellige netværk. Med alle disse valg kan det være svært at finde det, du vil se. Kanalguiden kan være din bedste ven til at finde ud af, hvornår dine yndlings-tv-shows afspilles, og på hvilke stationer. Guider distribueres gennem DirecTV-datterselskaber online, TV Guide Channel og gennem fjernbetjeningens ekstra funktioner.

Trin 1

Tryk på guideknappen på din DirecTV-fjernbetjening. Rul gennem tilgængelige lister en skærm eller kanal ad gangen ved hjælp af retningsknapperne. Se en kanals specifikke shows ved at indtaste kanalnummeret via fjernbetjeningen i guide-interface. Rul igennem og se programmeringslister 36 timer før deres planlagte udsendelser ved at holde den rigtige retningsknap nede.

Trin 2

Besøg DirecTV.com for at se en online version af kanalguiden. Webstedsguiden giver brugerne den nyeste programmering. Rul gennem sektionen, der viser ugedage og datoer for at se fremtidige programmer op til 11 dage i forvejen. Klik på et program i guiden for en kort oversigt og mulighed for at optage det til din modtager.

Trin 3

Besøg kanal 237 på dit DirecTV for at se TV Guide Network. Vent på de programmer, du vil se, da de vises på netværks rulningsvejledning. Se toppen af ​​skærmen for gratis filmforhåndsvisning, berømthedsnyheder, TV-gentagelser og reklamer. TV Guide er designet til at vise de respektive kanaler for det aktuelle kabel- eller satellitudbyder, den er tændt.

Trin 4

Download en PDF-version af DirecTV-kanalguiden på det officielle websted. Vælg mellem enten den engelske standardguide eller den spanske guide.

Find en bestemt gruppering af DirecTV-kanaler på DirecTVGear.com. Selvom det ikke er en nøjagtig kopi af DirecTV-guiden, indeholder webstedet korte oversigter over kanaler, der deler dem efter temaer. For eksempel er kanal 2 til 69 lokale kanaler baseret på dit postnummer. Kanal 201 til og med 379 er DirecTV-basale kanaler, inklusive MTV og ESPN.