Få sangtekster med Siri fra iPhone eller iPad

Everyones foretrukne digitale ven Siri kan forbedre din musikoplevelse og sangindsamling ved at hente sangtekster til dig. Uanset om du sigter mod nogle spontane iPhone-baserede Karaoke, der søger at afklare en tvist om, hvad en kunstner siger, vil tilføje nogle tekster til en sang, der mangler dem, eller bare spekulerer på, hvad teksterne til en given sang er, Siri er ligeglad, alt går.

Følgende tre formater af kommandoer udstedt til Siri vil få teksten til mange sange, indkalde Siri som sædvanlig og prøve følgende:

  • "Hvad er sangteksterne til [sangnavn] af [kunstnernavn]"
  • "Få sangtekster til [kunstnernavn] [sangnavn]"
  • "Lyrics til [sangnavn]"

For eksempel, "hvad er teksterne til Peter Gabriel San Jacinto" eller den kortere "Lyrics to San Jacinto" vil fungere fint. Selvom du undertiden kan anmode om tekster kun efter sangnavn, hvis der er tvetydighed mellem sangen eller kunstneren, eller den var dækket af flere kunstnere med forskellige vers, er det bedst at angive både sang og kunstnernavn.

Siri lyrisk hentning synes at være meget effektiv med populær musik og hits af enhver genre gennem næsten hvilken som helst tidsramme, der nemt henter sange, der begge er på pop-kort lige nu og klassikere fra 50 år siden:

De tekster, der hentes med succes af Siri, kommer gennem Wolfram Alpha, ligesom mange af de specifikke dataforespørgsler, funnier-anmodninger og andre rent faktisk nyttige kommandoer, som du kan anmode om via agenten.

På den anden side giver søgning efter nogle sange intet direkte, og det kan også omfatte populære sange, lidt mere uklare musik og sange, der ikke eller ikke har været på pop-kort af nogen art. Når dette sker, udfører Siri en generel websøgning efter sangen og kunstnerens navn i stedet som sådan:

Hvis du klikker på nogen af ​​de links, Siri bringer tilbage, åbnes en ny Safari-side med den webadresse, der er angivet af Siri. Selvom det normalt fører til den rigtige sangtekst til sangen, du leder efter, er det lidt skuffende, at Siri ikke kan videresende dem uden at klikke videre til en tredjeparts URL, især da mange lyriske samlingssteder er affald (MetroLyrics synes at vær ok, for hvad det er værd). Formentlig, da Siri bliver mere intelligent og lærer mere, eller måske med en ny licensaftale, vil det ikke ske i fremtiden.