Forhindre irriterende IM Tekst Styling med iChat

Vi har alle den person (eller ti) på vores vennelister, der insisterer på at have deres IM-tekst formateret på yderst ubehagelige måder. Måske bruger det kun små skrifttypestørrelser, men nogle gange er det et fuldt udbredt angreb på dine øjne med lyserød størrelse 26 Comic Sans skrifttype sammenstødt med en neon gul baggrund på en måde, der får dine øjne til at bløde. Synderen af ​​dette er ofte Windows IM-klienter og deres tilhørende temaer, men i betragtning af hvor let det er at tilpasse skrifttyperne til næsten enhver messaging-klient, er der ingen enkelt kilde til at bebrejde.

Hvis du er ligesom mig, hader du det her, så hvad skal du gøre? Indstil iChat til automatisk at omformatere alle indgående chatbeskeder! Du kan indstille alle meddelelser til at være en ensartet skrifttype, størrelse, farve og baggrund, hvilket sikrer, at du vil være i stand til at holde en enkel og nem at læse instant messaging samtale, uanset hvad katastrofe lurker på de andre brugere.

Sådan gør du dette:

Reformat udseende af indgående meddelelser i iChat

  • Fra iChat skal du åbne indstillinger (under iChat-menuen)
  • Klik på fanen "Meddelelser"
  • Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Reformat indgående meddelelser" og indstil en øjenvenlig afsenderens baggrunds- og skrifttypefarve

  • Klik nu på "Indstil skrifttype" og vælg en neutral skrifttype (jeg bruger Helvetica 12)
  • Luk indstillinger

Ændringer træder i kraft straks, så du kan teste hvilke andre skrifttyper der ligner. Jeg vil anbefale noget nemt at læse for sanitets skyld.

Hvis du har nydt godt af dette tip, kan du tjekke nogle flere iChat-tips og tricks.