Jailbreak iOS 4.3.2 med Redsn0w 0.9.6rc12 (Tethered)


Opdatering: Redsn0w 0.9.6rc13 er et uhørt jailbreak til iOS 4.3.2, du skal bruge det i stedet.

Hvis du kører iOS 4.3.2, og du er ivrig efter jailbreak, kan du gøre det ved at bruge eksisterende versioner af Redsn0w. Men vær opmærksom på at bruge Redsn0w 0.9.6rc12 til jailbreak iOS 4.3.2 er i øjeblikket en tethered jailbreak, hvilket betyder at du bliver nødt til at starte iOS-enheden tilsluttet en computer (lær mere om tethered vs untethered jailbreaks).

Denne vejledning skal fungere på alle enheder, som redsn0w arbejder i øjeblikket på, herunder iPhone 3GS, iPhone 4 GSM, iPod Touch 4G, iPod touch 3G, iPad og Apple TV 2. Hver enhed bliver tæmmet, så hvis du ikke har noget imod det det fortsætter.

Sådan bruger du Redsn0w til en Tethered iOS 4.3.2 Jailbreak

Vigtigt: Husk, dette er en tæmmet jailbreak. Sikkerhedskopier din iOS-hardware, før du fortsætter. Hvis du stoler på ultrasn0w låse op, skal du ikke bruge denne jailbreak.

Før du kommer i gang, skal du bruge tre ting:

  • Download iOS 4.3.2, og installer den på den enhed, du vil jailbreak (opdater ikke, hvis du har brug for en opgraderingsboks som ultrasn0w!)
  • Download Redsn0w 0.9.6rc12 (Mac og Windows-versioner til rådighed)
  • Download iOS 4.3.1 firmware, ja du har brug for 4.3.1 IPSW for denne 4.3.2 jailbreak

Når din iOS-hardware er opdateret til iOS 4.3.2, kan du fortsætte til jailbreak:

  • Følg vejledningen til jailbreak iOS 4.3.1 med redsn0w, alt er identisk med undtagelse af følgende trin ...
  • Når du klikker på "Gennemse" til IPSW, skal du vælge iOS 4.3.1 IPSW og IKKE iOS 4.3.2
  • Fortsæt med jailbreak som normalt

Din iOS-enhed genstarter i en jailbroken iOS 4.3.2. Fordi dette er en tethered jailbreak, når du genstarter hardwaren, skal du udføre en tethered boot gennem redsn0w ved at starte appen og vælge "Just boot tethered right now" og klikke på "Next."

Boot tethers er ikke kompliceret, bare irriterende. Personligt vil jeg råde til at vente på en ubundet jailbreak, som bør være tilgængelig i den nærmeste fremtid. IOS 4.3.2 er for det meste fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer, så du går ikke glip af noget spændende ved at forsinke opdateringen. Vi holder dig opdateret, når en ny ubundtet jailbreak kommer til rådighed.