Sådan redigeres kontrolelementer på Dolphin Emulator

Dolphin Emulator er en Nintendo Wii- og Gamecube-emulator til Windows- og Macintosh-operativsystemer. Det fungerer ved at efterligne betingelserne for Nintendo Wii og Gamecube-konsoller for at spille spil i High Definition-kvalitet på din pc. Kontrol til spil er udpeget til taster på computertastaturet, et joystick eller en Wiimote, der er tilsluttet via et USB-kabel. Indstillingerne for disse kontroller kan redigeres via konfigurationsindstillingerne i Dolphin Emulator-softwaren.

Tilslut den lille ende af dit USB-kabel til Wiimote og den store ende til din computer. Dette trin er kun nødvendigt, hvis du ønsker at konfigurere dine Wiimote-kontroller.

Klik på "Indstillinger" og derefter "Konfigurer" fra hovedmenuen i Dolphin Emulator.

Klik på fanen "Plugins". Klik på rullemenuen under "Pad" for at vælge enten joysticket eller tastaturkontrollerne. Klik på drop-down boksen under "Wiimote" for at vælge "Wiimote plug-in" kontrolelementerne. Klik på knappen "Konfigurer" ved siden af ​​de kontrolelementer, du vil redigere. Et nyt vindue åbnes.

Klik på knappen ved siden af ​​navnet på hver af kontrollerne, og vælg den nøgle, du vil bruge til at udføre opgaven. Klik på "Gem", når du er færdig med at redigere kontrolelementerne.