Sådan repareres en forvrænget stereoforstærker venstre kanal

Når du bruger flere stereoforstærkere, vil du typisk have en venstre og højre kanal. Disse kanaler er ansvarlige for lyden, der produceres på hver side af stereoforbindelsen. Hvis den venstre kanal uanset årsag producerer forvrængede lydsignaler, skal du foretage fejlfinding af udstyret og afgøre, hvad der præcist er årsagen til problemet. Hvis du ikke gør det, fortsætter den forvrængede lyd.

Trin 1

Sænk lydstyrken på dit lydsystem. Hvis lyden er for høj, kan du beskadige forstærkerne, hvilket vil resultere i permanent forvrænget lyd.

Trin 2

Se over ledningen eller kabelforbindelsen, der løber fra venstre kanalforstærker til dit lydsystem. Hvis kablet / ledningen ikke sættes helt ind i både forstærkeren og surroundmodtageren, når konkurrencesignalet ikke den tilsluttede højttaler, hvilket resulterer i forvrænget lyd.

Trin 3

Juster "Pan" på surroundsystemet, indtil det er på "0." Hvis gryden enten drejes til venstre eller til højre, bliver den producerede lyd ujævn, hvilket får en af ​​de tilsluttede højttalere til at producere mere lyd end den modsatte højttaler.

Frakobl den venstre kanalforstærker, og tilslut en anden højttaler. Hvis den anden højttaler fungerer korrekt, ved du, at du bare har en beskadiget venstre forstærkerkanal.