Apples ferie 2015 annonce: "Someday at Christmas" med Stevie Wonder og Andra Day

Apple har begyndt at flyve deres årlige ferie tv-reklame for 2015-sæsonen. I år indeholder annoncen den musikalske legende Stevie Wonder, der sang en duet "Someday At Christmas" med sanger Andra Day og en familie med deres venlige hund, sammen med subtile men kloge skærmbilleder af forskellige Apple-produkter, der bliver brugt.


Den kommercielle er 90 sekunder lang og er indlejret nedenfor for nem visning. Det starter med Stevie Wonder ved hjælp af VoiceOver Accessibility-funktionen bundtet med Mac sammen med OS X-applikationen Garageband for at få julebanen klar.

Den officielle Apple YouTube-kanal indeholder følgende korte blurb med annoncen: "Fra vores familie til din, udfører Andra Day og Stevie Wonder sin 1967 ferieklassiker, " Someday At Christmas "."

I nogle år har Apple rettet sig mod tårnkager og trukket på hjertebøjlerne med varierende følelsesgrader. Denne feriesæson Apple er blevet lidt blødere og varmere, samtidig med at den demonstrerer nogle af de mindre kendte tilgængelighedsfunktioner i OS X og kaster i nogle få Apple Watch og iPhone observationer. Se omhyggeligt under en venlig hilsen fra en labrador retriever, og du vil se en Apple Watch:

Den originale og komplette "Someday At Christmas" sang udført af Stevie Wonder i 1967 er også indlejret nedenfor for at du kan nyde:

Hvis du er interesseret i at se nogle af de tidligere ferie festlige annoncer fra Apple, finder du 2014, 2013, julehandlen fra 2012, 2011 og 2010, og du kan se de utal af alle andre Apple-reklamer her også .

Glad Thanksgiving, Happy Holidays og God Jul!