Sådan stopper jeg iOS App Rating & Review popups på iPhone og iPad

Er du træt af iPhone- og iPad-apps, der giver dig mulighed for at bedømme og gennemgå deres apps med pop-ups? De mest irriterende in-app rating og review pop-ups ankommer normalt i tredjeparts apps og siger noget i retning af "gennemgå vores app" og tilbyder et par muligheder for at gennemgå appen nu, gennemgå appen senere eller forsøge at stoppe Gennemgang af appen helt, som synes at bare udsætte anmeldelse pop-up lidt længere, men aldrig helt. Pop-up'erne overtager hele iOS-oplevelsen og skal handle om at afskedige, sjovt! Vær ikke irriteret mere, heldigvis kan du nu deaktivere disse gennemgang og rating pop-ups i iOS helt.


Evnen til at deaktivere app review og app rating pop-up advarsler i iOS kræver, at iOS 10.3 eller nyere er installeret på iPhone eller iPad. Hvis du ikke har denne funktion, er det sandsynligt, fordi du ikke findes på den nyeste version af iOS.

Opdatering: Denne funktion var kun tilgængelig for beta brugere, det ser ud til ikke at være tilgængelig i aktuelle versioner af iOS 10.3 - fortæl os i kommentarerne, hvis du oplever noget anderledes.

Deaktiver App Review & App Rating Requests i iOS

Hvis du slår denne afbrydelse af, forhindrer apps, at du fejler dig for at gennemgå eller vurdere appen:

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS og gå til "iTunes & App Stores" -indstillinger
  2. Find "Evalueringer og anmeldelser i app", vælg og vip til OFF-positionen
  3. Afslut fra Indstillinger

Med denne indstilling deaktiveret, bør du stoppe med at se nogen af ​​appanmeldelsesanmodningerne, der dukker op på din iPhone eller iPad.

Hvis du beslutter dig for at savne disse app-rating pop ups, kan du nemt gå tilbage til Indstillinger for at genaktivere denne funktion ved at skifte "Evalueringer og anmeldelser i app" igen til ON-position igen.

Noget for brugerne at huske på: app vurderinger og app vurderinger kan hjælpe udviklere såvel som bidrage til en apps succes, så hvis du kan lide (eller hader) en app, skal du tage dig tid til at vurdere og gennemgå den. Gennemgang og vurdering apps kan gøres via App Store i iOS eller iTunes på Mac.

Jeg kender mange udviklere som disse popup-vinduer, fordi det kan få nogle brugere til at gennemgå deres apps, som ellers ikke ville, men min personlige mening er, at denne type pop-ups er irriterende og skal deaktiveres som standard. I stedet skal Apple tilbyde en nemmere måde at se, redigere og gennemgå apps via App Store-appen.