Sådan installeres professionelle lytteenheder

Professionelle lytteenheder, også kendt som skjulte mikrofoner eller "bugs", er små mikrofoner, der er i stand til at blive skjult for almindeligt syn, mens de stadig er i stand til at hente samtaler. Disse skjulte lytteudstyr bruges ofte af retshåndhævende myndigheder, spioner eller private efterforskere med det formål at fange folk, der udøver ulovlig eller inkriminerende adfærd. Installation af professionelle lytteudstyr kræver smart brug af genstande til at maskere mikrofonen samt det udstyr, der bruges til at opfange lydsignalet.

Trin 1

Se efter det sted, hvor de skjulte mikrofoner skal placeres. Planlæg din installation omhyggeligt, især hvis det rum, du bugter, ikke er et sted, hvor du får fri adgang, og du kun har kort tid til at skjule lytteenhederne.

Trin 2

Vælg dit udstyr omhyggeligt, da mindre mikrofoner ikke er så gode til at opfange lyde, men lettere skjules. Find et sted til modtageren. Beslut om du vil være i stand til at plante en modtager / optager-kombination et eller andet sted i rummet, eller om du bliver nødt til at sende lydsignalet til en ekstern placering.

Trin 3

Placer din modtager inden for mikrofonens rækkevidde, men sørg for at den også er godt camoufleret. Mikrofoner tjener kun som sender, og skjulte mikrofoner har tendens til at have en ret lille transmissionsradius.

Installer alle lytteenhederne på samme tid, men lad ikke pladsen være, før du har testet dem alle med en lille modtager for at sikre, at de fungerer korrekt. Dæk dine spor ved at kontrollere hvert sted, hvor du installerede mikrofonen for tegn på ændring.