Sådan bruges et Tracfone SIM-kort i en anden telefon

Når du bruger en mobiltelefon med et SIM-kort, gemmes alle brugeroplysninger og kontakter direkte på SIM-kortet. Uden det isatte kort kan mobiltelefonen ikke fungere. Det er muligt at fjerne SIM-kortet fra en TracFone og indsætte det i en anden SIM-baseret mobiltelefon. Dette gør det muligt for dig at bruge dine TracFone-minutter på næsten enhver telefon, der kræver et SIM-kort, da telefonen nu læser de kontaktoplysninger, der er gemt på det nyligt indsatte kort.

Fjern SIM-kortet fra TracFone. Placeringen vil variere afhængigt af den TracFone-model, du bruger, men den findes normalt bag batteriet.

Åbn den telefon, som du vil indsætte SIM-kortet i. Igen vil SIM-kortpladsens placering variere fra model til model.

Fjern batteriet, før du isætter SIM-kortet (selvom SIM-kortsporet ikke er placeret ved siden af ​​batterirummet). Du har brug for telefonen helt slukket, når du slukker for SIM-kort.

Indsæt TracFone SIM-kortet i det åbne slot, sæt derefter batteriet tilbage i telefonen, og tænd enheden. Den nye mobiltelefon registrerer nu TracFone SIM-kortet. Når du ringer et nummer, trækkes minutterne fra din TracFone-konto.