Sådan sendes en besked fra en computer til en mobil

Tekstbeskeder er meget nyttigt. Nogle gange kan du muligvis ikke bruge en trådløs enhed til at sende en tekst på grund af et dårligt signal i området eller manglende adgang til en mobiltelefon. Du kan sende en besked til en mobiltelefon ved hjælp af din computer for at få adgang til en e-mail-konto.

Trin 1

Åbn din e-mail-konto.

Trin 2

Opret en ny e-mail. Indtast det ti-cifrede nummer på den person, du vil sende en sms i feltet "Til", efterfulgt af den bærerespecifikke e-mail-tekstadresse (se Ressourcer). For eksempel, hvis du vil sende en e-mail-tekst til en person, der bruger en telefon på Verizon-netværket, der har nummeret 555-123-4567, skal du indtaste "[email protected]" i e-mail-feltet "Til".

Trin 3

Skriv din tekst i området "Besked". De fleste tekstbeskeder er begrænset til 160 tegn, der sendes ad gangen. Hold din besked under grænsen på 160 tegn for at undgå, at din besked bliver afkortet.

Klik på "Send", så sendes din besked til en mobilenhed i form af en sms-besked. Hvis modtageren svarer, modtager du tekstkorrespondance i din e-mail-indbakke. Svar på den modtagne e-mail for at fortsætte med at sende sms'er frem og tilbage.