Sådan konverteres PDF-billeder til JPG

PDF og JPG, også kaldet JPEG, filformater bruges ofte til at gemme digitale fotos på en computer. Filformaterne tillader, at fotos let deles, redigeres og bruges i fotoredigeringsprogrammer. Konvertering af et PDF-billede til en JPG-fil kan nemt gøres med fotoredigeringssoftware.

Trin 1

Find den PDF-fil, der skal konverteres til en JPG-fil. Opret en sikkerhedskopi af PDF-filen. Højreklik på filen, og vælg "Rediger". Klik på "Kopiér". Gå til "Rediger" igen og klik på "Indsæt" for at oprette en duplikat af PDF-filen.

Trin 2

Åbn fotoredigeringssoftwaren; eksempler er Adobe Photoshop eller filkonverteringssoftware som Universal File Converter. Klik på "File", vælg derefter "Open" eller "Import". Naviger til PDF-filen. Dobbeltklik på PDF-filen for at åbne den med fotoredigeringssoftwaren.

Klik på "Konverter" i filkonverteringssoftwaren, og vælg JPG som outputformat. Hvis du bruger fotoredigeringssoftware, skal du klikke på "File". Vælg "Gem som." Vælg "JPG" eller "JPEG" som outputfilformat for at gemme PDF'en som en JPG-fil.