Sådan konverteres linjetelefon til trådløs

Trådløs dækning tæpper nationen med kun få geografiske områder, der er begrænset til ingen dækning. DSL-, kabel- og satellitinternet har taget plads for de fleste opkaldsudbydere. Brugere har endda muligheder for internetfaxing, som er den sidste store brug af fasttelefoner. Hovedbehovet og bekvemmeligheden ved en hjemmetelefon er sikkerheden ved at have en telefon, der ikke skal opkræves hver nat. At konvertere din fastnet til en trådløs telefon kræver kun at vælge den trådløse udbyder.

Trin 1

Undersøg dækningskortene fra forskellige tjenesteudbydere. Identificer en udbyder, der giver god dækning i dit område såvel som ethvert område, som du ofte besøger. Fremragende dækning i dit område betyder ikke fremragende dækning, hvor du kan rejse.

Trin 2

Køb en mobiltelefon fra din valgte udbyder. Nye kontrakter er typisk to-årige aftaler til gengæld for en markant nedsat telefon. De bedste priser findes online og i butikkerne.

Trin 3

Fortæl udbyderen, at du vil "porte" dit nummer fra din nuværende fastnetoperatør. Porting er processen med at omfordele dit telefonnummer fra den ene operatør til den anden. Du kan kun porte dit telefonnummer, hvis du forbliver i samme områdenummer. Den trådløse udbyder har brug for telefonnummer, kontonummer og eventuelle adgangskoder til kontoen.

Trin 4

Aktivér mobiltelefonen ved at kontakte udbyderen. Nummeret overføres om cirka tre til fem dage. Du kan straks bruge telefonen til udgående opkald, og indgående opkald kan ringe til enheden efter 30 minutter. Den fulde porteringsproces tager cirka syv dage.

Kontakt udbyderen efter syv dage, hvis telefonopkald stadig ringer til din fastnet. Test processen ved at ringe dit nummer fra en anden fastnet.