Sådan downloades Amazon-bogdatabasen

Amazon Book Database er et bibliotek med elektroniske bøger, du kan købe til download fra webstedet. Hver fil er en elektronisk bog, som du kan se på din computerskærm (ligesom en brugervejledning, du downloader fra Internettet). Downloaden kommer i en PDF-form, hvor størstedelen af ​​bøgerne er uddannelsesmæssig tekst. Når du har downloadet filen, kan du se PDF-filen på din computer via et gratis PDF-læsningsprogram som Adobe Acrobat Reader. Afhængigt af bogen kan downloads af tekst variere i pris fra et par dollars til et par hundrede dollars.

Trin 1

Log ind på din internetbrowser og naviger til Amazon.com-webstedet.

Trin 2

Vælg "Shop alle afdelinger" i venstre side af skærmen. En liste over alle afdelingerne indlæses på skærmen. Klik på "Bøger". Den første mulighed i menuen, der vises, er "Bøger"; Klik på den.

Trin 3

Vælg "Computere og internet" fra venstre side af den skærm, der vises. Dette er den del af Amazon, der kun har specialiseret sig i computerbaserede bøger.

Trin 4

Klik på "Databaser" fra venstre side af skærmen, der vises, under "Gennemse". Rul lidt ned, når databasebøgerne vises, og klik på "PDF" under overskriften "Format".

Trin 5

Vælg den ønskede bog, og klik derefter på "Køb" eller bogtitlen. Dette giver dig en skærm med muligheden "Køb nu med 1 klik." Vælg dette for at føre dig til købsprocessen.

Udfyld de nødvendige oplysninger og klik på "Download". PDF Amazon Book Database-filen downloades nu direkte til din computer.