Sådan overføres en e-mail-konto til en ny computer

Produktivitet kan forhindres, hvis din eksisterende e-mail-adresse ikke er korrekt konfigureret til din nye computer. Afhængigt af den e-mail-applikation, du bruger, kan du nemt opdatere og modtage e-mails, som du kunne have gået glip af mellem installationerne. E-mail-applikationer som Microsoft Outlook og Mozilla Thunderbird har universelle måder at overføre e-mail-konti på. Du kan også oprette en ny e-mail-konto på den nye computer ved hjælp af dine eksisterende e-mail-kontooplysninger.

Opret e-mail-konto

Trin 1

Download og installer det e-mail-program, du brugte på den forrige computer. Hvis du er tilfreds med det gamle e-mail-program, skal du installere det ved hjælp af installationsdisken, som du oprindeligt havde med din anden computer. Du kan også teste nye e-mail-applikationer og stadig være i stand til at overføre din eksisterende e-mail-konto.

Trin 2

Naviger til "File" eller "Tools" i e-mail-applikationen, og klik på muligheden for at tilføje en ny mail-konto.

Trin 3

Indtast det navn, du vil have vist, når modtagere modtager din e-mail. Indtast brugernavnet og adgangskoden for at få adgang til den eksisterende e-mail-konto, og indtast de indgående og udgående mailservere, hvis det er nødvendigt. Nogle e-mail-applikationer konfigurerer din e-mail-konto automatisk. Andre e-mail-konti skal oprettes manuelt. Kontakt e-mail-udbyderen for at finde ud af, hvad de indgående og udgående mailservere er.

Gem ændringer og send dig en test-e-mail. Afsendelse af en test-e-mail sikrer, at du kan modtage og sende e-mails med succes. Afhængigt af softwaren modtager du muligvis alle de e-mails, der ikke blev kontrolleret, eller de e-mails, der aldrig er sendt til din nyoverførte e-mail-adresse. Vær forberedt på at slette ældre e-mails, når de kommer igennem.

Eksport / Import

Trin 1

Åbn e-mail-softwaren på den gamle computer, og naviger til enten "File" eller "Tools", og vælg "Export". Afhængigt af softwaren får du mulighed for at eksportere hele kontoen, din adressebog eller begge dele.

Trin 2

Klik på et sted for at gemme din eksporterede fil. Gem filen på en CD, eller send den til dig selv, så du kan downloade eller overføre oplysningerne til din nye computer.

Åbn det nye e-mail-program på din nye computer. Naviger til "Import". Et vindue åbnes, der giver dig mulighed for at søge efter den fil, du vil importere. Søg efter den fil, du har gemt på en cd eller sendt til dig selv. Den nye e-mail registrerer og konfigurerer kontoen automatisk med de nye indstillinger og kontakter.