FBI-direktøren lægger tape over hans webcam, skal du?

Hvis du nogensinde har været i en it-begivenhed eller sikkerhedskonference, har du uden tvivl set mange bærbare computere med tape, der dækker over deres indbyggede kameraer. Øvelsen er ved at blive så almindelig inden for nogle grupper af mennesker, at du lejlighedsvis selv vil se de tapede webkameraer i kaffebarer og på arbejdspladsen også.

Interessant nok er det ikke bare din techy kollega eller overlevende morbror, der tapes over deres webkameraer, det viser sig, at direktøren for FBI gør det samme.


Som noteret af NPR gjorde FBI Directory James Comey bemærkningen under en tale om privatlivsproblemer på Kenyon College. Her er citatet:

"Jeg så noget i nyhederne, så jeg kopierede det. Jeg lægger et stykke tape - jeg har selvfølgelig en bærbar computer, personlig bærbar computer - jeg lægger et stykke tape over kameraet. Fordi jeg så nogen smartere end jeg havde et stykke tape over deres kamera. "

Hvis du ikke er bekendt med dette, er ideen bag at placere bånd over et computerens indbyggede kamera en lavteknologisk metode til at forhindre potentielt negative virkninger af noget, der hedder "camfecting", hvilket er når en hacker eller malware har overtaget en persons webcam uden deres viden, og enten tager billeder eller ser personens aktivitet. Dette kan måske lyde lidt paranoid og langt hentet, men hackere har målrettet kameraer til forskellige fængselsformål i mange år, og nogle spionagenturer synes tilsyneladende også.

Så det indlysende spørgsmål er, bør du tape over dit webcam?

Svaret skyldes sandsynligvis en række forskellige ting; hvor bekymret du drejer sig om et potentielt problem, der påvirker dig, din arbejdsstyrke og hvilket operativsystemsoftware du bruger. Hvis du er på en gammel Windows-pc, der ikke har opdateret systemsoftwaren om 10 år og har installeret hvert risikabelt stykke junkware, der kommer din vej, og du ser webcam lyset blinker konstant, så ja, du vil måske overveje slapping nogle tape på webcam for at forhindre nogen at snappe billeder af dig med din viden. For Mac-brugere er moderne versioner af OS X meget mindre end et mål og har færre angrebsvektorer, og hvis du holder din systemsoftware og -apps opdateret som anbefalet, er du endnu bedre, da potentielle huller lappes regelmæssigt. Er det stadig muligt for Mac-brugere med de nyeste og bedste OS X-versioner at blive påvirket af camfecting? Selvfølgelig i teorien, men der er generelt meget mindre at bekymre sig om på Mac-siden af ​​tingene. Med det hele sagt, hvis din arbejdsstil udsætter dig for nogle usædvanlige situationer eller gør dig eller dine data ekstra værdifulde, eller hvis du er i sikkerhedsoperationer, så sørg for at gå videre og smide et stykke tape på dit webcam og kalde det en dag . Der er ikke meget engagement involveret, og hvis det får dig til at føle sig mere komfortabel, kan roen være det lille stykke tape fra en $ 2-rulle.

For Mac-brugere, der er virkelig bekymrede over dette, er en anden tilgang via software, og du kan altid vælge at deaktivere Mac-kameraet fuldstændigt ved at ændre bestemte systemkomponenter for at forhindre det indbyggede iSight-kamera i at fungere helt - det er kun det eneste anbefales til de mest avancerede brugere derude, da det indebærer ændring af systemfiler, og med OS X 10.11 og senere, deaktiverer SIP i den proces. Jeg har endda set nogle ekstra dedikerede sikkerhedsmedarbejdere, der rent faktisk fysisk åbner deres bærbare computere for at afbryde det indbyggede kamera, lidt ekstremt, men helt sikkert får jobbet gjort. Eller bare slap et stykke tape eller et klistermærke over webcamet, det er bestemt lavteknologi, men måske lige så effektivt.


(En post-it note er ikke den mest holdbare metode til tapning over et kamera)

Og da vi er på emnet teoretisk kamera spionering og overvåges, kunne vi muligvis ikke forlade dig uden et soundtrack at følge med på turen ... så tune ind i Rockwell og Michael Jackson hits i 1984 "Somebody's Watching Me" indlejret nedenfor:

Og når Rockwell er færdig, skal Hall & Oates klassiske "Private Eyes" gøre tricket:

Bør du tape dit webcam? Tror du det er alt for paranoid? Lad os vide dine tanker eller tilgang til i kommentarerne.