Sådan installeres en Netgear-router med Hughes Satellite

Hughes Network Systems sælger højhastighedsinternetadgang via satellit. Hver abonnent modtager et HughesNet-satellitmodem; modemet bygger bro over netværkspakker mellem abonnentens lokale (personlige eller forretningsmæssige) netværk og HughesNets forbindelse til Internettet. Satellitmodem har ikke Wi-Fi-funktioner. Du kan dog konfigurere din Netgear trådløse router til at levere et trådløst netværk oven på den kablede internetforbindelse leveret af HughesNet.

Trin 1

Tænd Netgear-routeren. Tilslut et Ethernet-kabel til dets "WAN" -port; Slut den anden ende af kablet til satellitmodemet.

Trin 2

Tilslut computeren til en af ​​de nummererede porte på bagsiden af ​​Netgear-routeren ved hjælp af det andet Ethernet-kabel.

Trin 3

Start en webbrowser på computeren og naviger til konfigurationsmenuerne til routeren. Webadressen afhænger af routerens model. For eksempel for en Netgear WPN824 er adressen "192.168.1.1".

Konfigurer de grundlæggende egenskaber ved det trådløse netværk. For eksempel for en WPN824 skal du klikke på "Trådløse indstillinger." Indtast et navn efter eget valg til det trådløse netværk i feltet "SSID". Vælg den region i verden, hvor du bruger rullemenuen ud for "Region", og vælg derefter "g og b" i rullemenuen "Mode". Klik på "Anvend". På det tidspunkt vil Netgear-routeren være klar til at levere et trådløst netværk på HughesNet-forbindelsen.