Sådan pause Netflix på en Xbox

Xbox 360 er Microsofts vigtigste spilplatform til brug med et tv. En af funktionerne på Xbox 360 er muligheden for at streame livevideo fra Netflix. For at gøre dette kræves en internetforbindelse sammen med en Gold Xbox Live-konto. Kontrollerne ligner det, du allerede gør for at se DVD-film fra din Xbox 360.

Naviger til "Video Marketplace" på dit Xbox 360-system, og vælg "Netflix". Brug controlleren til at finde den film, du gerne vil se, og vælg den.

Vent som video bufferne til afspilning. I løbet af denne tid kontrollerer Netflix din internethastighed og forbindelse for at give dig den bedste kvalitet.

Tryk på "Start" på Xbox 360-controlleren for at sætte filmen på pause. Hvis du trykker på "Start" igen, stoppes strømmen igen og får handlingen igang igen.

Tryk på "A", mens du ser en film. Dette trækker en skærmmenu op, som giver dig mulighed for at sætte pause, springe tilbage, springe frem, spole hurtigt frem eller tilbage.

Flyt vælgeren over til ikonet "Pause". Tryk på "B" på controlleren for at sætte filmen på pause. Ved at trykke på "B" igen vil filmen afspilles som normalt.