Sådan oprettes en skabelon til fotocollage i Adobe InDesign

Adobe InDesign er et kraftfuldt layoutdesignprogram. InDesign er også stærkt integreret med de andre programmer i Adobe Creative Suite, såsom Photoshop og Illustrator. Dette gør programmet ideelt til brugere, der ønsker skabeloner til layouts, der viser fotosamlinger og anden grafik. Opret en flot fotocollage ved hjælp af kun en enkelt form.

Åbn InDesign, og opret et nyt dokument fra "Opret nyt" -delen af ​​velkomstmenuen. Indstil "Orientering" til landskab, og indstil en størrelse til din collage. Klik på "OK".

Vælg rektangelværktøjet fra panelet Værktøjer til venstre for layoutet. Denne form fungerer som rammen og rammen for ethvert foto, du placerer inde i det. Du kan ændre størrelsen og flytte rektanglet ved hjælp af markeringsværktøjet fra værktøjspanelet. Klik på rektanglet for at vælge det. Klik og træk ankerpunkterne på siderne for at ændre størrelsen på det, og klik og træk ind i det for at flytte det rundt om layoutet.

Vælg "File> Place", og find et foto for at placere det inden for rektanglets rammer. Ændr størrelsen og flyt billedet ved at klikke på det med "Direkte markeringsværktøj" fra værktøjspanelet. Dette viser dig, hvordan billederne vil se ud i collagelayoutet.

Indsæt flere rektangelformer i forskellige størrelser og retninger, indtil layoutet er fuldt. Tilføj rammer med andre former ved at indsætte dem fra de værktøjer, der er indlejret med rektangelværktøjet. Gentag "File> Place" -processen i hver form for et godt kig på, hvordan layoutet vil se ud som en fotocollage.

Drej nogle af figurerne ved at vælge dem med markeringsværktøjet og derefter skifte til roterværktøjet. Klik og træk med eller mod urets bevægelse uden for formen for at rotere den i den retning. Dette vil tilføje variation i skabelonen og bryde billederne op for en mere organisk æstetik.

Gem din skabelon ved at vælge "File> Save As" i applikationsmenuen. Du kan udskifte fotos, når som helst, du ønsker med kommandoen "File> Place".