Sådan synkroniseres en fjernbetjening

Styring af hele dit hjemmebiografsystem ved hjælp af en fjernbetjening giver en praktisk mulighed for dovne dage i sofaen. De fleste fjernbetjeninger kræver indtastning af en kode, der er specifik for hver underholdningskomponent for korrekt synkronisering. Flere producenter af fjernbetjeninger leverer et onlineværktøj til at synkronisere enheden med anden elektronik. På den anden side kræver nogle fjernbetjeninger, at du manuelt indtaster de tilsvarende koder. Synkronisering af en fjernbetjening er en simpel proces, der kræver minimal forberedelse.

Synkronisering af en universel fjernbetjening online

Skriv producent- og modelnumre på de enheder, som du vil synkronisere med.

Sæt USB-ledningen i fjernbetjeningen og computeren. Vent til computeren genkender fjernbetjeningen.

Åbn internetbrowseren, og gå til fjernproducentens konfigurationswebsted. Fuldfør online-registreringsprocessen ved at give dine kontaktoplysninger, et brugernavn og en adgangskode. Installer al nødvendig software på din computer.

Indtast producent- og modelnumre for hver af de enheder, du vil synkronisere. Udfør eventuelle resterende instruktioner, og tag fjernbetjeningen ud af computeren.

Tryk på knapperne på fjernbetjeningen for at sikre, at enhederne er korrekt synkroniseret.

Manuel kodesynkronisering

Tænd for den enhed, du vil synkronisere, og tryk på knappen "TV" på fjernbetjeningen.

Indtast den tre- eller femcifrede kode for den enhed, du programmerer.

Tryk på "Power" -knappen på fjernbetjeningen for at sikre, at enheden fungerer. Tænd enheden igen, og test de andre fjernbetjeningsknapper.