Sådan fjernes om tomt manuelt

Mange computerbrugere er ubevidst blevet offer for about.blank adware. About.blank forårsager blandt andet irriterende pop op-reklamer, der springer op baseret på nøgleord, som du skriver i din webbrowser. Det hogger også meget af din computers hukommelse. Du kan fjerne adware ved nøje at følge disse trin.

Trin 1

Genstart din computer, og log ind som administrator i "fejlsikret tilstand". Se afsnittet "Tips" for at komme ind i fejlsikret tilstand, hvis du ikke ved hvordan. Vis alle de skjulte filer og mapper. Slet alle filerne i midlertidige og midlertidige internetfilmapper. Du skal gøre dette for hver brugerprofil på maskinen.

Trin 2

Gå til en anden computer, der ikke er inficeret med virussen, og ring til http://www.avast.com/. Download og installer den gratis hjemmebeskyttelsessoftware til beskyttelse af malware der. Kopier det til en cd.

Trin 3

Brug cd'en til at installere Avast på den inficerede computer. Download det ikke fra internettet. Åbn Avast-programmet, og find knappen øverst til højre i hovedvinduet. Den vil læse "Scan alle lokale drev", når du bevæger musen over den. Klik på denne knap, og programmet scanner din computer for eventuelle vira eller malware.

Trin 4

Klik på "Karantæne" som svar på spørgsmålet "Hvilken handling vil du tage?" Denne meddelelse opstår, når scanningen er afsluttet, og trojanfilerne er lokaliseret af programmet.

Genstart computeren igen, og lad den komme op i normal tilstand denne gang. Kør Avast igen som beskrevet i trin 4 og 5. Genstart computeren igen, og du er færdig.