Sådan slettes nyere Safari Search & Web Browsing History på iPhone og iPad

Safari til iPhone, iPad og iPod touch gør det muligt for brugerne at rydde alle caches, website data og historie sammen i et fald, men nogle gange kan du være mere kræsne end det.

De moderne versioner af Safari til iPhone og iPad giver brugerne mulighed for at slette Safari-webstedets data, søgninger, cookies, cache og Safari-aktivitet fra den seneste time, kun i dag eller i dag og i går, såvel som for hele tiden . Dette er en fantastisk løsning, hvis du vil slette Safari-browserdata i løbet af en nylig tidsperiode, i stedet for alt for hele tiden, selv om du også kan fortsætte med at gøre det fra iOS Safari, hvis du ønsker det.


Dette er fantastisk til, når du glemmer at bruge Private Browsing-tilstand i Safari til iOS, da det giver dig mulighed for at fjerne hjemmesidens historie, søgninger og browsing data efter det faktum, uanset hvilket tidsinterval der er relevant.

Sådan fjerner du nyere Safari Search, History & Website-data på iPhone, iPad, iPod touch

Husk dette fjerner ikke kun Safari-data fra den lokale enhed, men også fra iCloud-tilsluttede Safari-enheder. På grund af, hvordan iCloud fungerer, hvis du ikke gjorde det på denne måde, vil Safari-cachen, søgeoversigten og browserdata forblive på andre iOS-enheder.

 1. Åbn Safari, hvis du ikke allerede har gjort det, og tryk på bogmærkeikonet, det ligner en åben bog
 2. Vælg fanen Bogmærke igen, det ligner en åben bog, og tryk derefter på "Historie" øverst på skærmen
 3. Tryk på knappen "Clear" i hjørnet af historikvisningen, og vælg en af ​​følgende muligheder:
  • Den sidste time - fjerner hele historien om webaktivitet i Safari fra den sidste time
  • I dag - fjerner du alle webhistorier fra Safari i den aktuelle dag
  • I dag og i går - det samme som før, plus fjerner webstedsdata fra den foregående dag også
  • All Time - dette fjerner alle Safari-data fra alle tidspunkter, f.eks. Igennem indstillinger i iOS for at slette alle webstedsdata

 4. Når du er færdig, skal du trykke på "Udført" i hjørnet af historikafsnittet i Safari for at vende tilbage til Safari som normalt

Effekten er øjeblikkelig, og fjernelsen af ​​alle webstedsdata i Safari sker på den lokale iPhone, iPad eller iPod touch samt overførsel til andre iCloud-tilsluttede enheder med samme Apple ID.

For dem der undrer sig, er årsagsdataene også fjernet fra iCloud-enheder, fordi ellers kunne nogen enkelt hente en relateret enhed ved hjælp af den samme iCloud-konto og finde de samme browserdata og historie, der netop blev slettet, hvilken slags besejrer formålet med multi-device brugere og situationer.

Selvfølgelig, hvis du ikke vil slette alt fra en given tidsperiode, er en anden mulighed at slette individuelle specifikke sider fra Safari-historien i iOS, hvis du kun har en side eller to, som du vil fjerne fra din Safari-aktivitet på en enhed . Og i sidste ende, hvis du finder dig selv fjernelse af webstedsdata og historie ofte, kan du bare blive vant til at bruge Private Browsing-tilstand i Safari på iOS, hvilket forhindrer, at nogen af ​​det holdes i første omgang.

Forresten vil Mac-brugere finde en lignende nyhedshistorik for fjernelse af historier i Safari til Mac OS X, som tilbyder de samme tidsinterval muligheder for at fjerne data fra Safari-browseren.

Hvis du kender til en anden metode til at slette Safari-søgehistorik og andre data fra iPhone eller iPad, kan du dele med os i kommentarerne!