Sådan tilsluttes Netflix til et Samsung LCD-tv

Du opretter en Netflix på dit Samsung LCD-tv ved at slutte enheden til en computer via en HDMI-forbindelse. Denne forbindelse gør det muligt for LCD-TV'et at fungere som en ekstern skærm til din computer. HDMI-forbindelsen bevarer den originale billed- og lydkvalitet for de Netflix-videoer, der afspilles på din computer. Installation tager kun et par minutter.

Nødvendige komponenter

Installation af NetFlix på dit tv kræver en trådløs internetforbindelse, tv med HDMI-indgange, HDMI-kabel og en computer med en HDMI-port. Alle Samsung-tv inkluderer HDMI-porte. Hvis din computer ikke har en HDMI-port, kan du stadig købe et konverterkabel til at forbinde til maskinens videooutput. For eksempel vil MacBook bærbare computere kræve et DVI til HDMI-konverterkabel for at oprette forbindelse til et fjernsyn.

Opsætning af forbindelser

Sæt HDMI-kablet i HDMI 1-porten i bunden af ​​LCD Samsung TV. Sæt den anden ende af kablet i HDMI-porten på din computer. Vrik begge kabelender med fingrene for at sikre, at de sidder sikkert i portene.

Computeropsætning

Tænd for din computer. Åbn en webbrowser, og naviger til NetFlix-webstedet. Log ind på din NetFlix-konto. Tryk på knappen "Menu" på Samsung TV-fjernbetjeningen. Vælg "Input" og vælg derefter "Source List". Vælg indstillingen "HDMI 1". Juster dine computerindstillinger for at indstille tv-skærmen som computerskærm. Se din computers brugervejledning for mere specifikke instruktioner om, hvordan du gør dette.

Opsætning af lyd

Computerskærmen vises på fjernsynet, men du kan ikke høre nogen lyd endnu.

Klik på knappen "Start" på din computer, og vælg derefter "Kontrolpanel". Vælg "Hardware og lyd", og vælg derefter "Administrer lydenheder".

Klik på "Digital Output Device HDMI". Klik på knappen "Indstil standard", og vælg "HDMI". Afspil lyd på din computer, og du vil høre det gennem tv-højttalerne.