Sådan ændres Samsung TV-pærer

Samsung HDTV'er er udstyret med specialiserede lampeenheder. Inde i enheden er der en pære, der belyser tv-billedet. Pæren har en begrænset levetid og brænder ud. Når pæren brænder ud, er billedet blankt, og lampens LED begynder at blinke på fjernsynet. Pæren kan udskiftes uden at ringe til en professionel, og det kræver grundlæggende værktøjer. Udskiftning af lampen vil sikre et klart og skarpt billede.

Trin 1

Sluk for tv'et. Lad tv'et køle af i ca. 20 minutter, hvis det er nødvendigt. Dette skulle give den sammenklappende ventilator tid til at lukke ned. Frakobl tv'et.

Trin 2

Find lampedøren bag på fjernsynet. På visse modeller findes døren i venstre side. Døren er sikret med fire skruer. Fjern dem med en flad skruetrækker og træk døren af.

Trin 3

Tag fat i håndtaget på lampehuset. Afhængigt af modellen har lampen muligvis ikke et håndtag, men to riller på siden af ​​lampen, som fingrene kan forstå. Træk lampehuset ud.

Trin 4

Skub udskiftningspæren ind i tv'et. Rør ikke ved glassets del af pæren, da olien fra din hånd får pæren til at blive defekt. Skub pæren ind, indtil du hører den klikke.

Udskift lampedækslet. Spænd hver skrue med en skruetrækker. Når døren er geninstalleret, er lampen klar. Tænd for tv'et, og lad lampen varme op til brug.