Indstil et lokalt domæne for at lette lokal udvikling

Hvis du er en webudvikler, udfører du sandsynligvis en hel del udvikling på din lokale maskine ved hjælp af enten den indbyggede Mac OS X Apache-server eller, i mit tilfælde, noget som MAMP. Fordi en lokal webserver som denne er virkelig praktisk til at teste dette, kan du gøre dit lokale udviklingsliv lidt lettere ved at indstille et lokalt domæne, og vi viser dig hvordan du gør det.


For hvad det er værd, dækker vi dette til Mac OS X, men du kan også indstille lokale domæner på en Linux PC eller Windows PC. Så længe computeren har en værtsfil, kan du bruge et lokalt domæne ved hjælp af dette samme trick.

Du bliver nødt til at ændre din værtsfil for at gøre dette, det er ikke svært, men kræver kommandolinjen. Skriv følgende fra Mac Terminal:

sudo nano /etc/hosts

Dette vil hente filen / etc / hosts i nano editoren, det vil se sådan ud:
##
# Host Database
#
# localhost is used to configure the loopback interface
# when the system is booting. Do not change this entry.
##
127.0.0.1 localhost
255.255.255.255 broadcasthost

Indstilling af det lokale domænenavn

Næste er det vigtige pat: du vil gerne tilføje værtsnavnet (i dette tilfælde bruger vi navnet local.dev), som du gerne vil bruge lokalt til slutningen af ​​den pågældende fil på en ny linje i følgende format:

127.0.0.1 local.dev

Gem ændringerne til / etc / hosts fil ved at trykke Control-O og derefter Control-X for at afslutte.

Nu kan du få adgang til dit lokale domæne via webbrowser, ftp eller hvad som helst andet, bare ved at få adgang til "local.dev" i den relevante webbrowser. Du skal muligvis spole din Macs DNS-cache for at effekten skal træde i kraft, og nogle apps kræver måske en hurtig genstart, som Safari eller Chrome.

Du behøver selvfølgelig ikke at vælge "local.dev" som dit lokale domæne, og du kan faktisk bruge lokalhost-IP'en til at teste levende domæner på denne måde uden at tage dem live, hvilket gør det muligt at bevare links, når du tester et websted, edderkop, crawler eller hvad du ellers arbejder på.