iPhone Backups Slow? Sådan fremskynder og reparer en langsommelig iPhone Backup

Der er flere grunde til, at sikkerhedskopier kan tage for evigt på en iPhone, så her er et par tips, du kan prøve, der burde øge hastigheden af ​​dine iPhone-sikkerhedskopier og genopretter. Ja, disse tips virker på Mac OS og Windows, og også til iPod Touch.

Løs langsomme iPhone-sikkerhedskopier ved at slette fotos

Hvis du har en stor kamerarulle på din iPhone, kan du virkelig bremse dine iPhone-sikkerhedskopier virkelig. Dette skyldes, at iPhone-sikkerhedskopieringsprocessen vil kopiere alle dine billeder, uanset om der er sket ændringer i dem. Løsningen? Sikkerhedskopier dine iPhone fotoer regelmæssigt, og fjern originalerne fra iPhone.

  • Start iPhoto (eller Billedoptagelse eller hvad app du bruger til at sikkerhedskopiere fotos)
  • Kopier ALLE billeder fra din iPhone til din computer
  • Sørg for, at du har sikkerhedskopieret alle dine iPhone-fotos til computeren
  • Slet ALLE originaler fra iPhone / iPod Touch
  • Fortsæt med backup som sædvanlig via iTunes

Dine sikkerhedskopier skal nu gå meget hurtigere. Det er ikke tilfældigt, at dette tip anbefales af Apple Support, fordi det virker.

Jeg vil være den første til at indrømme, at jeg var skeptisk til denne løsning, indtil jeg selv prøvede det; Jeg havde 1.728 billeder gemt i min iPhone kamera rulle. Efter at jeg støttede dem alle sammen i iPhoto og slettede alle originalerne fra telefonen, forbedrede mine iPhone-backups hastigt dramatisk - jeg gik fra en smerteligt langsom fire-timers backupproces til mere rimelige 45 minutter med dette tip alene.

Slet gamle og ubrugte apps fra din iPhone

Hvis du ikke længere bruger en gammel app, skal du slette den. Der er ikke meget grund til at holde det rundt på din iPhone længere. Sletning af disse gamle apps kan medvirke til at fremskynde dine iPhone-sikkerhedskopier også, da der er færre data at overføre ved hver backup eller gendannelse.

Fjern ubrugt medie fra iPhone

Gamle apps er ikke det eneste, der kan sænke sikkerhedskopier, det kan også mediere. Vi har allerede diskuteret at slette fotos fra din iPhone og den store forbedring, der giver sikkerhedskopieringshastigheden, men det kan også hjælpe med at slette andre medier. Hvis du finder dig selv aldrig lytter til nogle gamle album eller ser de gamle tv-shows du kopierede over 8 måneder siden, skal du bare gå videre og slette dem fra iPhone. Sletning af videofiler synes at være særlig effektiv.

Regelmæssigt backup din iPhone

At give for meget tid til at videregive mellem sikkerhedskopier kan virkelig øge den tid, der er nødvendigt for at sikkerhedskopiere din iPhone. Prøv at holde regelmæssig sikkerhedskopiering af din iPhone, bare få en vane til at lave en fuld backup en eller to gange om måneden. Jeg har bemærket en direkte sammenhæng mellem den tid, en backup tager for at fuldføre, og hvor ofte jeg udfører fulde sikkerhedskopier: Jo længere tid der går mellem backups, jo langsommere backupen bliver.

Jeg forsøger at installere iPhone OS 4 og backup og installation er virkelig langsomt, hjælp!

Mange brugere rapporterer meget langsom backup og installeringsprocesser til opdatering af deres iPhone og iPod touch til iPhone OS 4. Hvis du oplever dette problem, vil jeg meget anbefale at lade backup og installere køre i løbet af et tidspunkt, du ikke bruger telefonen til flere timer, ideelt natten over. Bare start iPhone OS 4.0 installerings- og backupprocessen, og lad det køre, mens du sover, du vil vågne op til den nye OS4, der er installeret, og du vil have lavet en ny backup, hvilket vil fremskynde fremtidige sikkerhedskopier og installationer også.

Mine iPhone backups er stadig meget langsomme, hjælp!

Hvis du har prøvet alle disse metoder, og dine iPhone-backup er stadig ekstremt langsomt (og ved ekstremt langsomt mener jeg godt i løbet af et par timer, jeg har hørt rapporter på op til 9 timer ... yikes!) Så kan du prøve den sidste udvej : Gendan din iPhone til dens oprindelige fabriksindstillinger. Husk at ved at gøre dette uden backup, vil du miste alle data på din IPHONE inklusive alle medier, musik, apps, telefonnumre, noter, alt, så vær helt sikker på at du ikke har noget imod at gendanne til fabriksindstillingerne uden backup. Dette løser næsten altid problemet med langsom backup, men hvis du ikke har noget at gendanne til, vil du have en helt blank iPhone med intet på det. Der er nogle forslag til, at genoprettelse af iPhone er nødvendigt, når der er en korruption i filsystemet, hvilket kan føre til ekstremt langsom backuphastighed og anden mærkelig adfærd. Igen vil du miste alle dine iPhone data, så dette er en sidste udvej.