Sådan fortæller du, hvem dine overvågere er på eBay

Oprettelse af en eBay-auktionsfortegnelse er en sjov og nem måde at sælge næsten alt online på. Mange mennesker har brugt denne service til at sælge alt fra resterende garagesalgsprodukter til avanceret elektronik. Selvfølgelig er målet at få mest muligt penge til din vare, og til det formål giver eBay mange muligheder og statistikker, der kan hjælpe dig. Når du ser dit opførte emne på eBay, har du muligvis bemærket en af ​​disse statistikker mærket "Watchers." Hvem er disse "Watchers", og hvad vil de have? Kan du fortælle, hvem der rent faktisk ser din fortegnelse?

Log ind på din eBay-konto, og gå til "Min eBay." Dette giver dig en liste over alle dine nuværende auktioner, inklusive dem, du har budt på eller ser dig selv. Se efter lister, der viser et nummer under kategorien "Watchers".

Find dine fortegnelser, der er anført i både kategorien "Watchers" og "Bids". At se en auktion under eBay er en anonym aktivitet, og der er ingen måde at finde ud af, hvilke konti der i øjeblikket overvåger dit bud. Men hvis din vare har et hvilket som helst antal bud, kan nogle af disse omfatte dem, der tidligere så din auktion.

Da du ikke kan se, hvem du overvåger, før de byder på din fortegnelse, skal du prøve at lokke dem ved at sænke prisen, tilføje et foto i høj kvalitet (eller erstatte et generisk foto med et pænt fotograferet billede af varen) eller tilbyde gratis forsendelse. Hvis du har et antal tilskuere, men ikke byder, kan dette være en anelse om, at du har brug for at ændre noget i din fortegnelse for at gøre produktet mere attraktivt.

Kontakt dine budgivere, og bed deres feedback. Det gør ikke ondt at spørge direkte, om de havde set din vare, og hvad der fik dem til at byde, især hvis du ændrede noteringen midt auktion for at gøre det mere attraktivt. Stil spørgsmål --- det kan hjælpe dig med at gøre fremtidige lister mere attraktive og reducere antallet af ikke-budgivende overvågere.