Sådan arbejder du en Bluetooth CE0678-spejl

BlueAnt Supertooth CE0678 Bluetooth-modtager opretter et højttalertelefonsystem til din bil. Dette er nyttigt, hvis din bil ikke har mulighed for at parre med en Bluetooth-telefon. Supertooth opretter en forbindelse til din Bluetooth-kompatible mobiltelefon og fungerer i stedet for et Bluetooth-headset, men med højttalerfunktioner. Du behøver kun at tale i din bil normalt for at Supertooth kan høre din stemme, så du kan tale med folk.

Trin 1

Par Supertooth med din telefon. Tænd for Supertooth ved at skubbe mikrofonakslen ind, indtil du hører et klik. Et lys begynder at blinke rødt og blåt for at indikere, at det er i parringstilstand. Sæt din telefon i opdagelses- eller "søgefunktion" under Bluetooth-indstillingerne. Vælg "ST LIGHT" fra listen over enheder, der vises på telefonen, og indtast "0000", når du bliver bedt om en adgangsnøgle til at fuldføre parringen.

Trin 2

Sæt Supertooth op i din bil. Fastgør metalklemmen til førersiden visir på din bil. Tilslut enheden til metalklemmen. Klippet og Supertooth er magnetiske, så det fastgøres uden besvær og kan let flyttes.

Brug enheden. Tænd Bluetooth på din telefon og tænd for Supertooth's Bluetooth. Foretag et opkald ved at ringe til det normalt på din telefon, som overfører lyden til Supertooth, eller brug taleopkald ved at trykke på "Accept" -knappen og sige det oprettede stemmestyretag, som kan indstilles på din mobiltelefon. Besvar et opkald ved at trykke på "Accept" -knappen, og afslut eller afvis et opkald ved at trykke på "Afslut / afvis" -knappen. Genkald det sidste tal ved at trykke på "Accept" i tre sekunder. Brug knapperne "Lydstyrke op" og "Lydstyrke ned" til at øge og mindske lydstyrken.