Slet mail hurtigere i iOS Mail App med en swipe gesture

Sletning af e-mails fra iPhone, iPad og iPod touch er lidt mere besværligt, end det burde være, men det behøver ikke at være sådan. Ved at ændre en hurtig indstilling ændrer vi den eksisterende funktion "Arkiv" og slår gestus til en "Slet" -knap og gestus i stedet. Dette overfører også til "Rediger" mulighederne for lettere at slette e-mail-meddelelser fra iOS Mail-appen.

Sådan gør du denne ændring til Mail, slettes venstre adfærd i versioner af iOS Mail app:

Skift Swipe Left Mail Gesture til at slette eller arkivere e-mails i iOS

  1. Åbn "Indstillinger" og gå til "Mail, Contacts, Calendars"
  2. Tryk på den e-mail-konto, du bruger (dvs.: Gmail)
  3. Søg efter "Arkiver meddelelser" og vend det til OFF eller TIL, afhængigt af om du vil arkivere eller slette e-mails med gestus
  4. Afslut fra Indstillinger og vend tilbage til Mail

For at få adgang til den hurtige sletteknap, skal du bare skubbe fra højre til venstre på enhver Mail-meddelelse i postkassen, hvor "Arkiv" -alternativet er blevet "Slet".

Derudover kan du masse slette e-mails på denne måde i stedet for at bruge træk til træk til deling, så du bare skal trykke på "Rediger" og vælge gruppen til papirkurven.

Dette swipe-to-delete-trick bruges på mange andre steder i hele iOS, herunder telefonopkald, musik, podcasts og andre steder. Funktionen er nyttig nok til, at det er den nye standardindstilling i iOS 7, hvilket gør indstillingerne unødvendige for brugere af den nyeste iOS-version. I stedet 7 vælger iOS 7 at dreje knappen "Arkiv" til en "Trash" -indstilling i stedet for, når du fejer, som sådan:

Hvis du vælger alternativet "Mere", vises det stadig "Arkiv" og andre muligheder.

Tjek nogle flere gode Mail app tips til iOS.