App Skifter en iPad 3G til en stor iPhone

Da iPad først kom ud, beskyldte nogle kritikere enheden for at være bare en stor iPhone, der ikke kunne foretage opkald. To år senere er denne telefonsamtale blevet behandlet af en ny app, der hævder at gøre en iPad 3G til en reel iPhone. App'en hedder PhoneItiPad, og den er i stand til at foretage telefonopkald, sende sms, bruge FaceTime via telefonnumre og opnå alt andet, du ville forvente at udføre på en iPhone.

Selvom der ikke er fastsat nogen frigivelsesdato, siger udviklerne på iPhoneIslam, at den snart vil være tilgængelig fra Cydia-butikken, hvilket betyder at du bliver nødt til at jailbreak din iPad for at downloade appen.

Er det nyttigt? Du skal beslutte det, men jeg kan forestille mig situationer, hvor du vil sende en tekst eller foretage et hurtigt telefonopkald fra en iPad i stedet for at piske ud en telefon. Selvom du ikke mener, at dette har nogen praktisk brug, skal du indrømme, at det er et imponerende hack, og det er netop derfor, at Apple aldrig helt vil dræbe jailbreaking, selvom de matcher mange af de andre fordele.