Sådan slettes Instagram-søgehistorik

Som Instagram fortsætter med at vokse med billeder af stort set alt, hvad der kan tænkes, kan du finde dig selv at søge og søge efter billeder af, ja, hvad som helst. Instagram holder styr på de søgninger, du laver i appen, og når du vender tilbage til søgefanen og søgefeltet, finder du, at din tidligere søgehistorik er synlig. Det er nyttigt for hurtigt at vende tilbage til en forudgående søgning, men nogle gange kan du også slette søgehistorikken i Instagram.

Heldigvis tillader Instagram at slette de tidligere søgninger, så du kan tørre søgehistorikken væk fra alle de iffy søgeord, hashtags og brugernavne, som du ikke vil vise i søgeafsnittet i appen længere.

Sletter søgehistorik i Instagram

  1. Åbn Instagram og tryk på profilknappen nederst til højre for at få adgang til den primære profilside for den aktive konto
  2. Klik på tandhjulsikonet for at få adgang til siden Instagram Options
  3. Rul hele vejen ned i menuen Indstillinger og tryk på "Ryd søgehistorik"
  4. Bekræft, at du vil rydde søgehistorikken ved at trykke på knappen Ja, jeg er sikker
  5. Tilbage til siden Søg på Instagram, vil den tidligere søgehistorik ikke længere være synlig

Dette er nemt og giver dig en enkel måde at få noget privatliv tilbage på, eller for at slette nogle tvivlsomme søgninger eller parametre, som du ikke længere vil have synlige i søgehistorikafsnittet. Måske kørte du over billeder af chokoladekage eller besat over billeder af en fancy bil eller betaler lidt for tæt på en bestemt yoga pose, uanset årsagen, du har ryddet søgningerne, og du kan gå på vej uden at den tidligere søgehistorik der. Selvfølgelig, selvom du ikke rydder søgehistorikken, fordi du er flov over hvad det var eller vil have noget privatliv, kan det også være nyttigt at rydde, så du har en mere forenklet hurtigsøgning igen.

Dette fjerner søgehistorikken kun for det aktive brugernavn, hvis du bruger flere Instagram-konti, skal du slette deres søgehistorie individuelt for hver konto.

Dette gælder også for Instagram-appen til iPhone og Android. Takket være Cult Of Mac til den praktiske tip ide.