Sådan installeres GTA: Vice City-spil

Elementer, du har brug for

  • Windows-aktiveret pc

  • "GTA: Vice City" spildisk

  • 800 MHz processorhastighed

  • 128 MB RAM

  • 915 MB plads på harddisken

  • DirectX 9.0

"Grand Theft Auto: Vice City" er den fjerde officielle post i "Grand Theft Auto" -serien, udviklet af Rockstar North og udgivet af Rockstar Games til Windows PC-platformen i maj 2003. Oprindeligt designet som konsoltitel, pc-porten bevarer alle elementerne i det originale spil, men er optimeret til pc-platformen. Installation af spillet skal vise sig at være en hurtig og enkel proces.

Indsæt Grand Theft Auto: Vice City-spildisk i computerens diskskuffe. Luk bakken, og efter flere sekunder skal der vises en installationsskærm. Hvis det ikke gør det, skal du åbne spillet via cd-rom-ikonet i menuen Denne computer.

Vælg installation, og indstil en mappe til spillet, der skal gemmes i. Fortsæt med at følge vejledningen på skærmen, indtil installationen begynder.

Vent til spillet er installeret. Skub ikke disken ud eller luk computeren på dette tidspunkt. Installationen skal gå temmelig hurtigt.

Afslut installationen, og vælg at læse readme-filen, hvis du er interesseret i at lære mere om spillet. Hvis du er interesseret i at gøre det, ville det være et godt tidspunkt at søge patches, der ændrer spillet og korrigerer fejl.

Find spillets eksekverbare fil i startmenuen, på skrivebordet eller i den mappe, hvor du valgte at installere den. Dobbeltklik på det, og åbn spillet.

Tips

Sørg for, at der er nok ledig plads på harddisken, inden du prøver at installere spillet.

Advarsler

Hvis din computer ikke opfylder systemkravene til Grand Theft Auto: Vice City, kan spillet muligvis ikke afspilles.