Sådan nulstilles en deaktiveret iPhone

En iPhone kan stoppe med at fungere normalt af flere grunde. Det er muligvis løbet tør for batteristrøm, eller en beskadiget download kan have forårsaget, at den pludselig fryser og ignorerer dine skærmhaner. En iPhone kan muligvis endda deaktivere bevidst af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du f.eks. Gentagne gange indtaster en forkert adgangskode, vises en rød beskedskærm "iPhone er deaktiveret" og forhindrer dig i at bruge enheden yderligere. Heldigvis kan du tage skridt til metodisk at udelukke årsagerne til, at din iPhone ikke fungerer korrekt, og gendanne den med en hård nulstilling eller fuld gendannelse.

Trin 1

Genoplad din iPhone i mindst 10 minutter ved at slutte den til en stikkontakt ved hjælp af kablet og strømadapteren, der fulgte med telefonen. Hvis din iPhones problem er mangel på strøm, vil det inden for et par minutter vise billedet af et næsten tomt batteri, der indeholder en rød energi. Kontakt din nærmeste Apple-forhandler, hvis batteriets røde del blinker tre gange, og skærmen bliver sort; dette kan indikere, at din enhed ikke modtager strøm på grund af et defekt batteri eller opladningselement.

Trin 2

Sluk for din iPhone ved at trykke på Sleep / Wake-knappen oven på din enhed og derefter skubbe den røde skyder til højre for at slukke. Tænd derefter din iPhone ved at trykke på Sleep / Wake-knappen, indtil Apple-logoet vises. Hvis din iPhone ikke genstarter, skal du trykke og holde samtidigt på Sleep / Wake-knappen og den cirkulære Hjem-knap i bunden af ​​midten af ​​din enhed. Gør dette i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises.

Trin 3

Gendan din iPhone, hvis den hårde nulstilling, der er beskrevet i trin 2, ikke virkede, eller hvis din gentagne indtastning af forkerte adgangskoder har blokeret dig for at bruge din iPhone med en rød "Din iPhone er deaktiveret" -meddelelse. Tilslut din iPhone til en USB-port på computeren eller den bærbare computer, som du sidst synkroniserede din iPhone på. Start iTunes, og opdater det til den nyeste version efter behov.

Trin 4

Klik på din iPhone under listen Enheder på iTunes-sidepanelet til venstre. Vælg derefter fanen Oversigt til højre og klik på knappen Gendan. Fordi dette trin nulstiller din iPhone til sin oprindelige fabriksindstilling og sletter alle data og medier fra din enhed, kan du først tage backup af dit iTunes-bibliotek, afspilningslister, apps, bøger og App Store-køb.

Trin 5

Klik på "Sikkerhedskopiér", når du bliver bedt om at bekræfte dine intentioner i den næste pop op-skærm. Vælg derefter "Gendan" og vent på, at din iPhone genstarter sig selv. Hold din enhed forbundet til din computer, når din iPhone cykler gennem Apple-logoet til en "Opret forbindelse til iTunes" -skærm og til sidst til en "iPhone er aktiveret" -meddelelse.

Klik på den sikkerhedskopi, du vil gendanne på din iPhone fra skærmen "Opsæt din iPhone" i iTunes. Klik derefter på knappen "Fortsæt" for at afslutte gendannelsen.