Forskellen mellem alkaliske og NiMH genopladelige batterier

En række batterier er tilgængelige på markedet. Dette efterlader mange mennesker forvirrede over, hvilket batteri der skal bruges. Det er mere end bare et spørgsmål om, hvorvidt de er engangs eller genopladelige, det er det, der kan give den bedste brug. Alkaline og NiMH har hver deres fordele og ulemper.

Strøm

"AA" alkaliske batterier producerer 1,5 volt elektrisk opladning med en hastighed på 2.400 milli-amp-timer. Tænk på det som at hælde en 1,5 ounce. kop kaffe 2.400 gange på en time. De fleste alkaliner er ikke genopladelige, men har en langsom udledningshastighed. NiMH-batterier er genopladelige, men afladningshastigheden er 25 procent om måneden. Volt er 1,2 med en hastighed op til 2.900 mAh. Forskellen i magt er subtil. Alkaline er god til enheder med lav effekt, NiMH er god til enheder med høj effekt.

Anvendelser

Alkaline-batterier er gode til brug i fjernbetjeninger, lommelygter, bånd- eller cd-afspillere og ure - genstande, der ikke bruges konstant eller ikke trækker meget strøm til at fungere. I disse enheder holder det alkaliske batteri i lang tid. NiMH-batterier har brug for enheder med højt strømforbrug som digitale kameraer, håndholdte GPS-enheder, PDA'er og alt, hvad der har baggrundsbelysning på en skærm.

Forventede levealder

Alkalinebatterier til engangsbrug kan vare i et år eller mere afhængigt af den enhed, de får strøm. Nogle genopladelige alkaliske batterier kan vare til flere anvendelser, men ved hver genopladning mister de en del af deres kapacitet. Afhængigt af den enhed, du bruger den i, kan et NiMH-batteri vare i årevis, fordi du kan genoplade dem 100 gange eller mere.

Strømforbrug

Alkaline batterier mister deres opladning støt. Når du bruger batteriet, går spændingen og strømstyrken ned, indtil enheden begynder at arbejde langsommere og til sidst dør. NiMH-batterier holder tendens til at holde spænding og strømstyrke på samme niveau. Strømmen falder kun, når der næsten er nul opladning tilbage i batteriet. Dette giver en mere konstant strøm af energi til enheden, men kun lidt advarsel om, hvornår strømmen vil dø.