Sådan identificeres private opkald

Når du modtager et uopfordret eller uønsket telefonopkald, blokeres opkalds-id'et ofte. Du ønsker muligvis at få oplysninger om telefonopkaldet. En opkalder har en række måder at beskytte sit telefonnummer mod at blive set på. På trods af disse metoder er processen til sporing af et uopfordret telefonopkald relativt ligetil, og efter at have fulgt et par enkle trin kan du bruge opkaldsoplysningerne til at stoppe uønskede opkald i fremtiden.

Trin 1

Urskive 57 straks efter modtagelse af det private telefonopkald. Da opkaldet var privat, vil du blive sendt videre til en automatiseret tjeneste, der giver dig den opkalendes sande telefonnummer. Hvis du ikke har et abonnement på 57 service, vil du blive opkrævet.

Trin 2

Gennemfør et omvendt opslag. Der er mange websteder online, der tilbyder en omvendt telefonnummeropslagstjeneste. Hvis nummeret er offentligt anført, kan du hente opkaldets navn og adresse.

Kontakt din telefonudbyder, og bed den om at placere en blok på nummeret. Der er muligvis et lille servicegebyr på din konto for blokerede telefonnumre.