Sådan bryder du ind et nyt bærbar batteri

Hver gang du køber en ny bærbar computer, er batteriet sjældent fuldt opladet. For at sikre, at dit bærbare batteri holder opladet i lang tid, er det en god ide at bryde det ind. Dette er en enkel proces, som alle kan gøre - men de fleste mennesker gør det ikke, fordi de er utålmodige med at lege med deres nye legetøj.

Trin 1

Tag din nye bærbare computer ud og sæt den i. Mens den er tilsluttet, så prøv at undgå at bruge den, så den kan få den bedst mulige og mest fulde opladning. Lad din bærbare computer være tilsluttet i fem til syv timer.

Trin 2

Fjern din bærbare computer fra lysnetadapteren. Tøm batteriet helt, indtil du tvinger det til at lukke ned. Batteriet skal være dødt til det punkt, at selv ved at trykke på tænd / sluk-knappen ikke tændes igen. Glem ikke at gemme noget arbejde, du muligvis har udført, før din computer lukker ned.

Trin 3

Sæt din computer tilbage på opladeren. Oplad batteriet helt igen til fuld kapacitet. Prøv at lade det være, hvis det er muligt. Hvis du kan lade din computer oplade uden at bruge den, oplades den hurtigere.

Trin 4

Tøm batteriet helt ud. Dette kaldes kalibrering af dit batteri. Sæt den tilbage i vekselstrømsenheden.

Gentag denne proces en gang til. Når du har tømt og genopladet dit batteri en gang til, er det klar til at tage med hvor som helst.