Sådan installeres HP PSC 1401 All-in-One printerdriver

HP PSC 1401 all-in-one printer er en kombinationsprinter, kopimaskine og scanner. All-in-one printeren har en sort udskrivningshastighed på 15 sider pr. Minut og en farveudskrivningshastighed på 10 sider pr. Minut. Det udskriver og kopierer farvedokumenter og sort tekstdokumenter i fotokvalitet. Derudover har scanneren 600 x 2400 punkter pr. Tomme scanningsfunktioner. Download og installation af PSC 1401-driveren fra HP's websted er enkel.

Trin 1

Download printerdriveren fra HPs websted. Du kan finde et link til download i afsnittet "Ressourcer" i denne artikel. Vælg dit Windows-operativsystem i rullemenuen, og klik på "Næste".

Trin 2

Klik på linket "Driver", og vælg derefter indstillingen "Download". Klik på "Gem", og vælg muligheden for at downloade til dit "Desktop". Klik på "Gem" for at starte download. Skriv mappens navn, så du nemt kan finde det på skrivebordet.

Trin 3

Dobbeltklik på den mappe, du downloadede i trin nr. 2 på skrivebordet. Dobbeltklik på filen i mappen, der ender med .exe. Accepter standardplaceringen for at gemme filerne, og klik på "Næste". Vent på, at installationsguiden åbnes.

Følg vejledningen i installationsguiden. Vælg "Fuld installation". Dette installerer driveren og giver dig mulighed for at bruge alle de tilgængelige funktioner på HP PSC 1401 all-in-one printer.