Sådan brændes video-TS og lyd-TS-filer til en DVD

Audio- og video TS-mapper er hovedindholdet på en DVD. Alle DVD-oplysninger findes i disse mapper, inklusive VOB-, BUP- og IFO-filerne. Da du allerede har lyd- og video-TS-mapperne, har du det, der kaldes en forudfattet DVD, hvilket betyder, at dine filer er klar til at blive brændt. Der er dog ingen programmer, der følger med din computer, der kan brænde disse filer direkte til DVD, så du bliver nødt til at downloade software fra Internettet. Valgmulighederne inkluderer blandt andet Nero, ImToo DVD Creator og AVS Video Converter. Hver har mulighed for at downloade en gratis prøveperiode, før de køber softwaren.

Nero Burning Rom

Trin 1

Download og installer Nero Burning Rom. Accepter licensvilkårene og start programmet. Indsæt en tom DVD.

Trin 2

Vælg indstillingen "DVD-Video" i skærmpanelet til venstre. Klik på "Ny" for at åbne vinduet Ny kompilering.

Trin 3

Klik på inputfilbrowseren for at finde og vælge mappen Video TS. Højreklik på mappen og vælg "Kopiér til kompilering."

Klik på knappen "Brænd", og klik derefter på boksen "Skriv". Vælg en "skrivehastighed", baseret på de hastigheder, Nero giver dig mulighed for at brænde ved. Klik på "Brænd" for at begynde at brænde din DVD.

Også mig

Trin 1

Download og installer ImToo DVD Creator. Start programmet, og indsæt en tom DVD.

Trin 2

Klik på knappen "Tilføj videofiler" på programmets hovedskærm. Find og fremhæv alt indholdet i Video TS-mappen, og åbn i ImToo.

Klik på rullemenuen "Destination", og vælg den tomme DVD som din destination - (hvor programmet gemmer filen til. Klik på knappen "Start Burn" for at begynde at brænde.

AVS Video Converter

Trin 1

Download og installer AVS Video Converter. Accepter licensvilkårene, åbn programmet og indsæt en tom DVD i din computer.

Trin 2

Klik på knappen "Gennemse ..." ved siden af ​​"Indtast filnavn" for at finde Video TS-mappen på din computer. Fremhæv hele mappen og åbn den i AVS.

Trin 3

Klik på "Til DVD" -knappen, og tryk på den anden "Gennemse ..." -knap, der findes ved siden af ​​"Outputfilnavn." Vælg den tomme DVD som din destination - fortæl AVS at brænde dine TS-filer til DVD - og klik på "Konverter nu!"

Klik på "Brænd til disk", når du bliver bedt om at begynde at brænde din DVD.